2777
2789

استامینوفن بده بهش

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام عزیزم برا پسر من اتفاق افتاد سرمانخورده بود ۳ روز کامل تب کرد هرچی میدادم پایین نمیداد اسم بیماری یادم رفته الان ولی سه روز تب میکنی بعد دونه ریزه میریزه بیرون من فقط شیاف میزدم ولی پایین نمیامد وهمینطور پاشویه باید دوره اش بگذره مواظبش باش این ویروسه از خانواده تبخال ولی تبخال نیست 

سلام بردیش دکتر؟چی براش تجویز کرد؟

بردمش چون بدنش به شدت داغ بود دکتره شربت های سرماخوردگی داد ولی بچه من سرمانخورده بود فقط تب شدید غذا نمیخورد بی حال افتاده بود شربت ها رو فقط نصف روز دادم چون میاوردشون بالا دوست داشت بخوابه فکرکنم اسم بیماری مخملک هست

وای من الان ۴ شبه نخوابیدم درست و حسابی. بچه های منم همینطور بودن ولی خوب خداروشکر به استا، بروفن و شیاف و پاشویه جواب دادن. 

حالا شما اگه پایین نمیاد اصلا یه شیاف دیکلوفناک بذار براش. بعد ۲۴ ساعت تک سرفه ها تبدیل به سرفه های خلط دار میشن

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

اثر نداره پروفنم دادم شیافم گذاشتم حتی صبر نمیکنم ۶ساعتش تموم بشه عوارض نداره؟

نه عزیزم 

مدام پاشویش کن 

زیاد قرص اینا بهش نده گناه داره بچه اس 

دکتر ببر حتما انقولانزا جدیده

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بردمش چون بدنش به شدت داغ بود دکتره شربت های سرماخوردگی داد ولی بچه من سرمانخورده بود فقط تب شدید غذ ...

ای وای خدا کنه اون نباشه فردا میبرمش اورژانس یه سرمه بهش میگن آب پاتل قبلا تبش بالا میرفت از اون براش میزدن میاورد پایین

سلام بردیش دکتر؟چی براش تجویز کرد؟

شما فقط شیاف بگیر برا مخصوص کودک هر۴ یا۶ ساعت بزن پاشویه کن اگ گلودرده یاسرقه شروع شد سرماخوردگی فقط تب همسن بیماری که گفتمه دوره هم داره ۳ روزه بعدم دون دون ریز هم سطح بدن میریزه بیرون خوب میشه اگ بچه دیگ داری حواست باشه تو دهنش چی نخوره

2810