2777
2789
وقتی که با شما وبچه ها باید باشه با این بازی وغریبه ها بگذرونه ناراحتی نداره

من منشی شرکت شوهرم ۵۰ سالش بود شوهرمم ۳۳ وقتی همستر خیلی okشد یه دوره دیدم شوهرم ۲۴ ساعته پای گوشیه یه روزدیدم همش گوشیو قایم میکنه رف دستشویی رفتم تلگرام دیدم هیچی نیست رفتم سرچ کسایی که پیام میدن دیدم بلهههههه اون منشیه پیان داده ولی شوهرم پاک کرده نصف شب آنقدر جیغ زدم که خدا میدونه گف کد نمیدونم چی چی فرستاده وراسم میگف منم گفتم پیرسگ کرمو چراباید ساعت ۱۱ به تو چیزی بفرسته بعد فرداش دیدم باز فرستاد دقیقا بیشرف میزاشت ۱۱ شب به بعد میفرستاد یه کاری کردم شوهرم کلا تلگرامو پاک کرد آدم هول زیاد شده مواظب باش

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
بهش بگو منم این بازی را دوست دارم بریزش برام ،ببین گارد میگیره یا نه

نه اصلا میگه بیا باهم بازی کنیم ولی من بلد نیستم علاقه ای هم ندارم مطمئنم ازش کار خاصی نمیکنه ولی چون خانوم هستن حساس شدم گفتم با اونایی که میشناسنت نره بازی قبول کرد ولی باز اونا دعوت میکنن سر میزشون برای بازی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا میگه بیا باهم بازی کنیم ولی من بلد نیستم علاقه ای هم ندارم مطمئنم ازش کار خاصی نمیکنه ولی چو ...

حساسیت شما بی مورده .

منم بازی انلاین دارم ولی فقط بازی میکنم، نگران نباشید 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

2805
چتم میکنه توش؟

قبلا تو بازی کری میخوندن برای هم یا دعوت به بازی که دیگه گفتم نکن قبول کرد فقط ساکت بازی میکنه چیزی نمیگه قائم هم نمیکنه میگه بیا بشین پیشم ببین ناراحت نشی

قبلا تو بازی کری میخوندن برای هم یا دعوت به بازی که دیگه گفتم نکن قبول کرد فقط ساکت بازی میکنه چیزی ...

خب خوبه ولی بهش بگو یه تایم مشخص باشه تو بازی بعدش بیاد با شما بهش بگو منم بهت نیاز دارم دلبری کن 

خب خوبه ولی بهش بگو یه تایم مشخص باشه تو بازی بعدش بیاد با شما بهش بگو منم بهت نیاز دارم دلبری کن

حوصله دلبری ندارم  میبینه حالم بده هی میبره بیرون حالم عوض شه ولی میگه با بازی استرس همو کم میکنم نگو بازی نکن 

میگم کلی قربون صدقه میره میگه چراخودتو با یه آدم ناشناس تو بازی که معلوم نیست زنه مرده پیرزنه بچست مقایسه میکنی من فقط دارم بازی می‌کنم مهم نیست کین ولی من اسم خانوم میبینم تو بازیش حالم بد میشه 

2810