2777
2789
چون خانوم هست تو بازی وچت هم داره بازیش

باشه یه بازیه خانماتوواقعیتم وجوددارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چون چت هم داره بازیش

خب آدم ناراحت میشه، حق میدم بهتون.

بیشتر به شوهرت رسیدگی کن، تا میلش کمتر بشه،

زیاد هم حساسیت نشون نده،تا زودتر از سرش بیفته.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
تو واقعی که صحبت نمیکنه باهاشون

هرادمی درتعاملات کارای روزمره باجنس مخالف درارتباطه شماالان بروبانک ممکنه کارمندمردباشه بروبازاراداره......  بایدذات درست باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

من ناراحت میشم وشدم یه بازی آنلاین داشت گفتم حق نداری گروهی بازی کنی وبازیش یه مدت روگوشی منم نصب بود

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
وقتی که با شما وبچه ها باید باشه با این بازی وغریبه ها بگذرونه ناراحتی نداره

مگربازی چندساعته؟

خب آدم ناراحت میشه، حق میدم بهتون.بیشتر به شوهرت رسیدگی کن، تا میلش کمتر بشه،زیاد هم حساسیت نشون نده ...

چت نمیکنه من نوزاد دارم نمیتونم قبلا برام مهم نبود الان دارم اذییت میشم چون من با بچه ها مشغولم اون با گوشی

من ناراحت میشم وشدم یه بازی آنلاین داشت گفتم حق نداری گروهی بازی کنی وبازیش یه مدت روگوشی منم نصب بو ...

منم رو گوشیم نصب کردم گفتم ناشناس بازی کن چون اونایی که از قبل میشناسنش دعوت میکنن برای بازی 

چت نمیکنه من نوزاد دارم نمیتونم قبلا برام مهم نبود الان دارم اذییت میشم چون من با بچه ها مشغولم اون ...

صدقه بده، وسایل کهنه وقدیمی را بنداز دور

بی تاثیر نیست.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
2810