2777
2789
دست خودم نیست بهش اعتماد دارم ولی این که وقتی که باید برای منو بچه هاش بذاره با چند تا خانم غریبه اس ...

درکت میکنم،نمیشه بیشترباهاش حرف بزنی واز دلخوریت بهش بگی؟

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

میگم فایده نداره بین منم به خاطر شرایط روحیم بیشتر میبره بیرون میگه هر کاری میگی یاهرجا میگی بریم حالت خوب شه ولی بگم بازی نکن میگه نگو فشار رومه با بازی فراموش میکم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دریم لند

منم باشم ناراحت میشم حق داری ولی خوب ندیده بگیر نرفته که زن بگیره !!!! 

بخوای موشکافی کنی یه روز به خودت میای می بینی یک سره در حال خیانته وفاداره مطلق فقط حضرت یوسف ع بوده 

هر وقت زن گرفت ولش کن برو حق و حقوق اتم کامل بگیر 

منم باشم ناراحت میشم حق داری ولی خوب ندیده بگیر نرفته که زن بگیره !!!! بخوای موشکافی کنی یه روز به خ ...

نه  حتی گفتم‌چت نکن گفت ناراحت میشی نمیکنم چتش مثلا برای هم کری میخوندن یا دعوت میکردن سر میز حالا این دیگه چت نمیکنه اصلا 

منم باشم ناراحت میشم حق داری ولی خوب ندیده بگیر نرفته که زن بگیره !!!! بخوای موشکافی کنی یه روز به خ ...

ولی اون خانوم هایی که قبل بازی می‌کرد دعوت میکنن سر میزشون گفتم نرو سر می‌شون باز قبول کرد ولی میز میزنه اونا پیداشون میشه میا میگه نمیتونم بندازم بیرن زشته 

حالا گوشی خودم نصب کردم دادم میگم با این بازی کن ناشناس

ولی اون خانوم هایی که قبل بازی می‌کرد دعوت میکنن سر میزشون گفتم نرو سر می‌شون باز قبول کرد ولی میز م ...

من نمی دونم بازی ش چیه ولی خوب خیلی زن ول و بیکار و پررو و بی حیا زیاد شده بد دهن و وقیح شدن 

درک ات می کنم خیلی آدم دلش می شکنه از شوهرش .... 

فقط خدا تنها مونس وفادار و رفیق و انیس واقعیه ...

وقتی،شعور نداره می خوای چکارش کنی کافیه نقطه ضعف هم ببینه که تو حساسی در وقت لزوم اهرم فشار میاد دستش،..‌ به نظر من البته خودت رو بزن به بی خیالی و ندیدن و فکرشو نکن هر وقت اومد گفت می خوام با همبازی م عروسی کنم اونوقت حق اتو بگیر با اردنگی پرتش کن بیرون از زندگیت .... 💔😒

من نمی دونم بازی ش چیه ولی خوب خیلی زن ول و بیکار و پررو و بی حیا زیاد شده بد دهن و وقیح شدن درک ات ...

گفتم که بازی.پاستور انلاین نه کسی نمیتونه حرف بد بزنه تو بازی اخراج میشه