2777
2789
عنوان

آبجیا نماز شب میخوام بخونم یا لایک یا اسم کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 17 پست

ببخشید فقط لایک کردم از تهه دل دعاتون کردم سر نماز دونه دونه اسمارو حاجاتو گفتم و برای دوستای گلم که تو تاپیک نبودنو قبلا بهم‌لطف داشتن دعا کردم . برا بد وارث بی وارث و...

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من افسردگی حاددارم عزیزترینم فوت شده میخوام همین روزا دوبارن خودکشی کنم اگ شد دعاکن معجزه ای که دوس ...

عزیزم مگه جونو خودت به خودت دادی که بخوای بگیریش

اصن تو چکاره ای که تو کار خدا دخالت کنی بعدم

افسردگی حاد هممون داریم ، اصلا دنیا بدون امام زمان با اینهمه درد و رنج و جهل مگه جای خوبیه، که فکر کنی اوجش دیگه افسردگیه حاده. همه از دم داغونیم فقط حالیمون نیست. بابت از دست دادن عزیزت هم واقعا تسلیت میگم. از خدا برات آرامش میخوام. نمیدونم چه نسبتی داشتن باهات. ولی چی و کی توی دنیا موندگار شده به من بگو! همه رفتنی هستیم . این فرصتم خدا  یه بار بهت داده. حالا میخوای ثابت کنی بی لیاقتی؟ مگه دست خودته. یا بهشته یا جهنم. یا موفق میشی یا میری تا ابد تو جهنم درد میکشی. انتخاب وسطی نیست. خودتو جمع کن . وضو بگیر با آب سرد دورکعت نماز بخون. تایم خوابتو بیشتر کن بهتر میشی. کم کم ارتباطتو با خدا تقویت کن . به نیازمندا کمک‌کن. و... 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن