2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که همیشه با شوهرم بازی میکنم ولی و کلی ام تو کالاف دوست پیدا کردیم حتی رفت و امد خانوادگی ام داریم ولی بازیایی که من نمیکنم و بازی میکنه تازه خوشحالم میشم حس میکنم زندگی میکنیم نه که فقط زنده ایم والا همش کار و بدبختی ولی خب همسرم خودش رعایت میکنه هیچ دختری تو بازیاش نیست اکثر دوستاشو میشناسم و موقع هایی که واقعا بیکاره بازی میکنه نه همیشه و همیشه وسط بازیاش میگه میخوای بیام بیرون یا میگه اگه کاری داری بگو انجام بدم و اینا

در کل همراهش باش نه عذابش 

این کل تجربه من بود

بستگی داره کدوم بازی باشهچت روم نداشته باشه

قبلا چت می‌کرد در حد دعوت به بازی گفتم نکن دیگه حالا اون خانوم هایی که قبلا بازی میکردن باهش هی دعوتش میکنن گفتم نرو سر میز بازی اونا باز نرفت مثلا این سر یه میز بازی میکنه اونا میبینن اینو میان من عصبی میشم میتونه بیرون بندازه ولی میگه زشته نمیتونم بیرون بندازم ولی درخواست دوستی وبازیشونو قبول نمیکنه دیگه میبینه ناراحت میشم

2805
چیز خاصی نداره ولی اگه دوست نداری باهاش حرف بزن بهش بگو

میدونه نداره همسر من خیلی اهل نماز روزهست باورت میشه دائم هم وضو میگیره میگه آدمو از خیلی چیزا حفظ میکنه میگم یعنی اهل هیچی نیست اعتقادات مذهبی سفت وسختی هم داره محرم ونامحرم هم خیلی اهمیت میدیم کلا دیگه از بچگی با پسر عمو هاش این بازیو می‌کرد الان دیگه جمع نمیشن دور هم میره مجازی بازی میکنه میگه اینا فقط یه عکس واسم هستن معلوم نیست چین واین زن ومردیشون برام‌مهم نیست فقط بازی میکنم وقت بگذرونم یکم از فشار کار بیخیال شم