2777
2789

من چند وقت پیش خودم اونو بازی میکردم

بین همبازیا اصلا ایرانی خیلییی کم پیدا میشد

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که همیشه با شوهرم بازی میکنم ولی و کلی ام تو کالاف دوست پیدا کردیم حتی رفت و امد خانوادگی ام داریم ولی بازیایی که من نمیکنم و بازی میکنه تازه خوشحالم میشم حس میکنم زندگی میکنیم نه که فقط زنده ایم والا همش کار و بدبختی ولی خب همسرم خودش رعایت میکنه هیچ دختری تو بازیاش نیست اکثر دوستاشو میشناسم و موقع هایی که واقعا بیکاره بازی میکنه نه همیشه و همیشه وسط بازیاش میگه میخوای بیام بیرون یا میگه اگه کاری داری بگو انجام بدم و اینا

در کل همراهش باش نه عذابش 

این کل تجربه من بود

بستگی داره کدوم بازی باشهچت روم نداشته باشه

قبلا چت می‌کرد در حد دعوت به بازی گفتم نکن دیگه حالا اون خانوم هایی که قبلا بازی میکردن باهش هی دعوتش میکنن گفتم نرو سر میز بازی اونا باز نرفت مثلا این سر یه میز بازی میکنه اونا میبینن اینو میان من عصبی میشم میتونه بیرون بندازه ولی میگه زشته نمیتونم بیرون بندازم ولی درخواست دوستی وبازیشونو قبول نمیکنه دیگه میبینه ناراحت میشم

چیز خاصی نداره ولی اگه دوست نداری باهاش حرف بزن بهش بگو

میدونه نداره همسر من خیلی اهل نماز روزهست باورت میشه دائم هم وضو میگیره میگه آدمو از خیلی چیزا حفظ میکنه میگم یعنی اهل هیچی نیست اعتقادات مذهبی سفت وسختی هم داره محرم ونامحرم هم خیلی اهمیت میدیم کلا دیگه از بچگی با پسر عمو هاش این بازیو می‌کرد الان دیگه جمع نمیشن دور هم میره مجازی بازی میکنه میگه اینا فقط یه عکس واسم هستن معلوم نیست چین واین زن ومردیشون برام‌مهم نیست فقط بازی میکنم وقت بگذرونم یکم از فشار کار بیخیال شم