2777
2789
عنوان

داداشم و زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 118 پست

ناراحت نشی ولی خیلی پرویین 

یه فرس کهنه دادین حالا طلبکار هم شدین؟؟؟؟؟؟

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
شوهرمم خاله زنکه ب حرف خواهراش گوش میده بدبختی.. الا چکا کنم شوهرم لج کرده من اون فرشا بلند نمیکنم

مگ نمیگی شوهرت پولداره و خانوادت فرش واسه پذیرایی و اتاقا گرفتن 

چطو تاپیکای قبلیت گفتی پول برای خرید قرص دندان درد نداری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگ نمیگی شوهرت پولداره و خانوادت فرش واسه پذیرایی و اتاقا گرفتن چطو تاپیکای قبلیت گفتی پول برای خرید ...

شوهرم خوب یکم گیر کرده تو‌کارش 

.. پدرش پولداره خاهراش ک نمیذارن بده به پسرش

میگم چون ما پهن کردیم بدون فرش ک نمونده .. الان داداشم از ما خجالت نمیکشه فرشامون بلند کنه فرش زنش پ ...

آتیش بیار زندگی اونا نشید 

رفتین توی مخ پسره عین شیطان نجوا کردید که اول زندگی بخاطر همچین مسأله ای زندگی رو کوفت کنه و لجبازی کنه 

دختره دیده فرش دسته دوم آوردید میتونست بگه نو بخرید قدر شناس بقیه محبت هاتون بوده نگفته خودش رفته خریده ، اون وقت به جای اینکه بگید آفرین بهش که فشار نیاورد و جنجال نکرد که فرش مستعمل بهم دادن طلبکارید؟

من همیشه مدافع حقوق خانواده شوهر بودم توی این سایت دیگه ببین چقدر حق با شما نیست که صدای منم در آوردی

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

چرا برادرتونو پر میکنید نزدیک عروسی و اول زندگی ، زندگیشون زهرمار بشە بە جای تشکر دو قورتو نیمە تونم باقیە کی فرشە کهنە قبول میکنە شما بیا و عاقل شو بە خانوادت بگو اول زندگی کوفتشون نکنید و حق داشتە فرش تازە داشتە باشە برید خدارو شکر کنید ازتون نخواستە و خودش گرفتە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

دوست عزيز بهتر دخالت بيجا نكنين فرش كهنه مناسب خونه نوعروس نيست عروس ملا حظه شما رو كرده و بازاينكه وظيفه شما بوده به پدرش زحمت داده شما چند روز به عروسي دارين كامشو تلخ ميكنين و خاطره بدي براش به جا ميزارين مطمين باش اين كار پيش خدا پنهان نميمونه و بايد جواب بدين اين عروسي ميگذره ولي خاطره بد تا ابد توي ذهن ادم حك ميشه من خودم روز عروسيم خواهر شوهرم چيزي گفت كه اشكم در اومد الان سال هاست گذشنه ولي نه تنها يادم نرفته هر وقت يادم مياد واگذارش ميكنم به خدا پس شما هم كاري نداشته باش و برادرتو اروم كن و بگو كار خوبي كردن

ازهمه بدتراینه ک بطرزجبران ناپذیری خانوادتون یک پسردهن بین تربیت کردن.که آفت زندگی مشترک هست.اینکه خودش استقلال فکری نداره وخیلی راحت بدنبال نظردیگران بهانه جویی میکنه.اونهم تاحدی ک به بحث وجدل بکشونه.فرش وقالی بکنار این برادر دارای بلوغ فکری نیست.خودش روبا قالیهاتون وجهیزیه اززندگی مشترک بکشیدبیرون.عروس نکنیددخترمردم رو.پدرنکنیدکسی روکه خودش هنوزاندیشه درستی نداره

نمیدونم چرا حس میکنم هممون سرکاریم😅اخه مگه میشه یه همچین چیزیوالا که با عقل جور درنمیاد!!!

بنده خدا خوده عروسه هست .میخواسته ببینه خانواده شوهرش حق داشتن ناراحت بشن .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
من خود عروسم ک گرفتار اینا شدم

الهی عزیزدلممم بیا بغلممممم🫂🥲

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :)