2777
2789
عنوان

هفته دیگ یک شنبه میرم سزارین عمل کنم مثل سگ میترسم چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 62 پست
منم دقیقا از تمام اینا میترسیدم و بعد از عمل رسما دهنم سرویس شد و نابود شدم.گوه تو سزارین

های ننه🙂یکی بلاخره درکم کرد

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
بله ولی همسرت پولو میدهنه از جیب خودت

😐شما مگه همسرت کجاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالاه ک بمونه برات میخای سقط نشه شیاف بزار برا من لب مزر بود میگفتن سقط میشه با شیاف پروژسترون نگ ...

اره استفاده میکنم 

اما امشب یکم تند بلند شدم انقد زیر دلم درد گرفت هفته های اولمه 

دردش وایستاد 

به نظرت چیزی میشه 

خیلی نگرانم 😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2805
گفتم دکترم شخصیه گفت بیهوشی حالت خیلی بد میشه گفت برات آرام بخش میزنم . واسه سوند هم میگه بیمارستان ...

برای من که یه بار بیشتر فشار ندادن با اینکه بیمارستان دولتی بود 

اره استفاده میکنم اما امشب یکم تند بلند شدم انقد زیر دلم درد گرفت هفته های اولمه دردش وایستاد به نظر ...

نه چیزی نمیشه سعی کن اروم باشی . 

دردت برا یه لحضه بوده مشکل نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهش فکر نکن ان شاالله به سلامت زایمان کنی ....واسه منم دعا کن به زودی حال تو رو تجربه کنم چشم انتظارم🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بهش فکر نکن ان شاالله به سلامت زایمان کنی ....واسه منم دعا کن به زودی حال تو رو تجربه کنم چشم انتظار ...

رو چشمم حتما دعات میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه چیزی نمیشه سعی کن اروم باشی . دردت برا یه لحضه بوده مشکل نداره

پس خداروشکر 

ولی بازم میشه برام دعا کنی عزیزم موقع زایمانتون ؟؟ 

خیلی احتیاج دارم به دعاتون😭🙏🏼

روزای خوب توی راه😎✌🏻

رو چشمم حتما دعات میکنم

ممنون عزیزم ان شاالله یه زایمان راحت داشته باشی و به سلامت نی نی قشنگت رو بغل کنی...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
2810