کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید دارو به شما کمک کرد و مشکل حل شدکن بدنم مقاومت داره نسبت داروها برای همین درگیرم و خوب نمیشمشای ...
نمیتونم دارویی رو سرخود مصرف کنم
دکترم فعلا نمیرم چون نمیخوام خودمو عادت بدم
امیدوارم رفع بشه
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت انشاالله هیچ خانمی در انتظار مادر شدن روزشو شب نکنه
قربانت
الهی امین