2777
2789

بچه ها همسایه امون مطلقه بود ۴۵ سالشه ؛ هیچ بچه ای نداشت همش دنبال بچه بود با یه پسر مجرد صیغه شد پسره هم تو دلش میگفت آره دیگ ن توقعی داره نه مهریه ای میخواد هروقت خواستم میام خونه اش کارمو میکنم میرم خلاصه زنه ام یه روز مستش کرده تا خرخره بعد باردار شد از پسره ؛ پسره تا شنید زنه بارداره فرار کرد ولی زنه نگه داشت بچه رو و رفت قانونی ازدواجش رو با بچه ثبت کرد ولی پسره هنوزم بچه رو نمیخواد و فراریه

؛ الان یکی از رفیقام ک ۲۵ سالشه ( 4 ساله ) ازدواج کرده اسمش ترنم هس بخاطر تنبلی تخمدان باردار نمیشه چن روز پیش دیدمش کلی گریه میکرد و درد ودل میکرد که اره همسرم شاهین میگ بچه میخوام 4 سال گذشته از عروسیمون هنوز بچه نداریم! منم خیلی ناراحت شدم این همسایه امون اومده بود خونمون پیشش با بغض و ناراحتی گفتم رفیقمم ترنم باردار نمیشه بخاطر تنبلی تخمدان خیلی ناراحتم براش 

برگشت با ذوق گفت : عکس بچه ی منو بهش نشون دادی؟ 

بچه اش 2 ماهشه 

گفتم : نه چرا باید نشون بدم

برگشت گفت : من با یه بار حامله شدم 

منم گفتم اره دیگ تو کارای خدا موندم جایی ک طرف نباید حامله شه حامله میشه جایی ک طرف باید حامله شه حامله نمیشه

اینم شديدا بهش برخورد گفت منظورت چیه؟

گفتم عذرا جون واقعیتش اینه ک نباید هم اون پسره و بچه ای ک ب دنیا اومده رو بدبخت میکردی بخاطر خودخواهیه خودت حالا چرا افتخار می‌کنی افتخار نداره 

برگشت گریه کرد و نفرین کرد گفت : اینم تنها دلخوشیه من از داره دنیاست جز این بچه ای ندارم ک اینم افتخاره منه

یه لحظه عذاب وجدان گرفتم🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم غلو نکردی 

کی آخه اینطوری تو روی طرف حرف میزنه؟ 

جدای از اون چنین زنی رو که سبک زندگی واخلاقیاتش رو قبول نداری وشماتت میکنی  چرا باهاش معاشرت داری واجازه میدی پاش به خونت باز بشه 

یکم غلو نکردی کی آخه اینطوری تو روی طرف حرف میزنه؟ جدای از اون چنین زنی رو که سبک زندگی واخلاقیاتش ر ...

عزیزم زنه دکتر مهندس نیس ک بگم خرجیه بچه رو درمیاره 

زنه بساط میزنه 

لباسای نوزادیشم همسایه ها جمع کردن خریدن واسه بچه اش

از رو دلسوزی نمیتونم بیرونش کنم

عزیزم زنه دکتر مهندس نیس ک بگم خرجیه بچه رو درمیاره زنه بساط میزنه لباسای نوزادیشم همسایه ها جمع کرد ...

خب بازم به شما ربط نداره بخوای بکوبی تو سرش

شما میتونی رفت و امد نکنی کمک نکنی نمیتونی سرکوفت بزنی

2810