2777
2789

دوتا زن میگیرم اما هر شب پیش توام 😑

خواهرم هم پا پیچش شد فهمید با دخترعمش چت میکنه توروبیکا و انگار عاشق همن اینجور بنظر میاد

داره از خواهرم سو استفاده میکنه ؟ اگه نه پس اون دختر عمشه که یعنی داره اونو بازی میده ؟ 

چون خودش راجب دختر عمش گفت اما خواهرمو به اون نگفته

همه تو سایت گفتن از خواهرم سو استفاده کرده و کیس اصلیش اون بوده 

مادرم ب شدت مخالفه و مادر پدر پسره میگن فقط دختر پاک باشه  و خانوادش خوب باشن 

به خواهرم میگم پسره تورو نمیخاد اون لاشیه مادرمم میگه پسره هرزس 

حالا اون دختر عمش به خواهرم گفته بود این پسره با دخترا خونه خالی میره و هم خودش هم برادرش دختر بازن  خواهرم با پسره دعوا کرد پسره عصبی شد و پیاما دختر عمش برا خاهرم فرستاد دختره نوشته بود بهم خیانت کردی اما جرعت نداشتی بگی  حتی گفت بود دوست دخترت(خواهرمنو میگه) با بابام صحبت کرد  و... خواهرمم فهمید دختره دروغ گفته اماااااااا من میگم دختر عمش راست گفته 

خواهرم گفت دیگه تمامه پسره هم قبول کرد و به خواهرم گفت ب دختر عمش نگه که کیه و بگو رفیقم بودی تا ابروم پیش عمم نره  خواهر ساده منم باور کرد حرفشو 

این دو نفر زندگی خاهرم نابود کردن دست ب خودکشی زده خواهرم با خودش حرف میزنه خودش کتک میزنه میگه یا با پسره ازدواج میکنم یا مرگ 

اخه بنظر شما این پسره عاشق خواهرمه ؟؟؟

خواهرم باورش نمیشه همش گریه میکنه میگه منو میخاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر شما با خواهرم چ کنم

متاسفانه روانش ب هم ریخته

باید روانپزشک بری

یا با پسره صحبت کن هوایی کرده مردمو بدخت کرده

لااقل ی چیز دیگه بگه

بگه ایدز داره و خودش تازه فهمیده خیلی شانس اوردی ک به هم خورده.

البته ی طوری ک باور پذیر باشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

چند سالشع؟ خیلی پسره رو دوست داره؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
متاسفانه روانش ب هم ریختهباید روانپزشک برییا با پسره صحبت کن هوایی کرده مردمو بدخت کردهلااقل ی چیز د ...

پسره نمیگههههه نامرد 

تازه دیشب برا خواهرم مینوشت عشقم ببخشید پیام دادم خواستم بگم به دختر عمم نگی که باهم بودیم بگو پیجت فیکه اگه دختر عمم بفهمه ابروم میبره جلو عمم نگو خاهش میکنم عزیزم 

واااااااییییییییییییییییی خاهر منم ساده گفت باشه ولی مزاحم نشو تو مثل برادرمی 

اونم گفت مرسی عشقم 

وااااااای خدااااااا اینقدر خواهرم فحش دادم ک گریه کرد گفت بتو ربطی نداره دوسش دارم اونم دوستم داره دختر عمش نمیخاد بقبه پیامارو هم نداد بخونم  ب  پسره فحشششششش دادم گفت من این حرفا حالیم نیست حتی جواب فحش هامم نداد 

چیکاررررررررزززز کنم خواهرم بدبخت نشه؟؟؟؟؟؟؟؟

اگ هزینه ش براتون اوکیه

مجموعه ارگانیک مایندد

هم تراپیست هم روانپزشکاشون خوبه

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

چطور

من خودم تو تهران پیش روانپزشک رفتن و راضی بودم ازش اگه خواستی معرفی کنم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
پسره نمیگههههه نامرد تازه دیشب برا خواهرم مینوشت عشقم ببخشید پیام دادم خواستم بگم به دختر عمم نگی که ...

باهاش صحبت کن

دعواش نکن

بذار فکر کنه کنارشی و بخاطر دوست داشتن داری غصه شو میخوری

سرزنش نکن

ولی کنار هم نکش

باهاش بیشتر مهربون باش

صحبت کن

هنوز داغه دلش اتیشه

بگو چقدر خیانتکار و بده

تو باید پرتش کنی بیرون از قلبت

ولی با مهربونی بگو

نذار تنها باشه و فکرای زیاد بکنه

کمکم عاقل میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون