2777
2789

بچه ها کلاسای کنکور طوریه ک دو سه روز مونده ب کنکور از ۸ صبح تا ۸ شبه و هیچکی از جاش نمیتونه تکون بخوره منم موعدم نبود یهویی پریود شدم رفتم سرویس جاخوردم شلوارم خونی شده بود ولی مانتوم تمیز بود اما از شدت از استرس دستپاچه فک کردم رئیس آموزشگاه متوجه شده رفتم بهش گفتم عذرخواهی کردم و گریه ام گرفت جلوش.. دیگه هم نرفتم اون آموزشگاه... واقعا هم میگم دو سه روز به آزمونی مونده بود ک یه سال واسش درس خونده بودم و خیلی واسم مهم بود از اونجایی ام ک آدم وسواسی ام با اینکه رنگ صندلی مشکی بود گفتم ممکنه حتی یه قطره خون بخوره دیده نشه دستپاچه شدم گقتم چون کلید اونجا فقط دست رئیسه بود هیچکس جز اون نمیتونست اونجا بره.. بعدشم ۲ روز تموم مریض شدم و از شدت ناراحتی صبح تا شب رو تخت غصه میخوردم و گریه میکردم ک چرا اینجوری آبروم رفت جلوش... حتی پول زیادی بابت کلاسا داده بودم اگ نمی‌رفتم پولم ب هدر میرفت ولی خب روم نشد برم چون بهم اخم کرده بود 

الان خیلی وقت گذشته ولی هنوزم با خودم فک میکنم میگم اگ الان اسم من بیاد تو ذهنش چی متصور میشه؟

یه دختره کثیف دست پاچلفتیه احمق؟ ک نتونست خون پریودیشو کنترل کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدیر موسسه تون مرده یا زن؟

امان از دست این کنکور 🥲😂

چقدر یه چیز کوچیک رو واسه خودت بزرگ کردی دختر 

فدا سرت اصلا عب نداره،یه مرحله طبیعی از بدنت رخ داده بود

بنظرم اگر پول دادی و کلاس ات مفیده حتما برو به روی خودت هم نیار 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

حالا ب خاطر ی قضیه ک چیزی هم نشده

کسی هم نفهمیده

افسردگی بگیر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مدیر موسسه تون مرده یا زن؟امان از دست این کنکور 🥲😂چقدر یه چیز کوچیک رو واسه خودت بزرگ کردی دختر فد ...

دیگ تایم کلاسا گذشت میخواستم برم ب روی خودم نیارم ولی جوری بهم اخم کرد شديدا ابروهاشو خم کرده بود عصبی نگاه کرد انگار فحش میداد میخواست پاش بزنه

مارو نبر زیر سوال پریودی و این چیزا کاملا طبیعیه کسی که درک ندارن بره به درک

وای دختر نمیدونی چ غوغایی بود تو نی نی سایتم تاپیک میذاشتم و ماجرا رو تعریف میکردم ک بچه ها یکم آرومم کنن بدتر همه سرزنشم میکردن

2810