2777
2789
عنوان

استاد هیز تاحالا داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 53 پست
معروفه؟ ما هم یه استاد زیست داشتیم کنکور خیلی پشتش حواشی بود

اره خیلی 

اینم زیسته اتفاقا ولی میترسم اسمشو بگم اونایی که توییت زده بودن براش یه کاری باهاشون کرد که مجبور شدن بیان عذرخواهی کنن

ྀིྀི😌💅🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اوناست که میخواد با همه دوست بشه؟

دقیقا 

فکر میکنه خیلی بامزس 

شاید باور نکنید 😂

ولی امروز به یه دختره پیشنهاد داد 

دختره قبول نکرد 

به صندلی جلویی دختره هم پیشنهاد داد اونم قبول نکرد 🤣

همش دخترا رو دید می زنه 

تیکه های چرت وپرت می پرونه

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
اره خیلی اینم زیسته اتفاقا ولی میترسم اسمشو بگم اونایی که توییت زده بودن براش یه کاری باهاشون کرد که ...

وای نکنه خودشه 🤣🤣🤣

اول فامیلیش آ هست؟ 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
تعریف میکنی

از راه های مختلفی وارد میشن،

یکی شون من رو اول معرفی کرد بودن به یه خواستگار خوب و موجه و خیلی از من براشون تعریف کرده بودن،بعد که فهمیدن من فعلا قصد ازدواج ندارم و اون خواستگار رو رد کردم،گویی که از اول ایشون خودشون بودن که دلشون پیش من گیر کرده بود،شروع کردن به بهانه های مختلف پیام دادن،تبریک های اختصاصی برای روز معلم و روز دختر فرستادن،سر کلاس نگاهای با خجالت اما یواشکی کردن و....

با اینکه سنشون ۴۰ و متاهلن و تازه خیلی از دختر های دانشگاه به قولی رو ایشون کراش دارن...

و بعدم که دید از من آبی گرم نمیشه و چارچوب دارم و اهل این دوست داشتنای غیرعرفی و شرعی نیستم،با نادیده گرفتن و دل و قلوه دادن با دخترای زیبای دیگه سعی میکنه اذیتم کنه ولی مهم نیست برام😂

نمیدونم چی پیش خودش فکر کرده یارو همسن بابامه برای همسرش دلم کبابه...

خیلی از اساتیدم حتی با انتقاد های منفی و به نوعی سرزنش کردن بعضی استعداد هام سعی میکنن سر حرفو باز کنن باهام و...

دوستای خودم سر پاس شدن میرن پیش استاد استاد میگه بعد کلاس بیاین اتاق من تنها و میرن و..,پاس میشن ولی ...

چطوری میتونن😳🤦‍♀️

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

وای یه استاد داشتیم خیلی هیز بود اقا

خیلی بد خیلی از من خوشش میمود سنشم بالا بود

یادمه استاد  راهنما پایان نامه ام شده بود

وای خودش کاملا پایان نامه مو درست کرد🤣😅

دقیقا فکر میکنه خیلی بامزس شاید باور نکنید 😂ولی امروز به یه دختره پیشنهاد داد دختره قبول نکرد به صن ...

وای دقیقا زمانی که من دانشجو بودم یکی همین جوری بود یو صدای تو گلویی هم داشت رو اعصاب من بود دلش دریا بود

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
2810