2777
2789
عنوان

حقيقتي بنام مرگ

104 بازدید | 11 پست

براي آخرتت چكار كردي 

درمورد اون دنيا چ اطلاعاتي داري 

چكار كنيم با ترس از مرگ

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

همیشه با وجدانم کارها رو درست میکنم و پیش میبرم از مرگ هم نمیترسم .بنظرم خدا باید به یک سری سوالات ما هم جواب بده من منتظر دادگاه عدل الهی ام

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی میکنم غیبت نکنم دروغ نگم ، نماز قرآن بخونم مهربون باشم ، ذکر بگم ، قبلن خیلی بد بودم (باهمه دعوا ...

آفرين عالي منم قبلا خيلي با خواهرام دعوا ميگرفتم اذيتشون ميكردم 

الان سعي ميكنم بهتر باشم

شما چند سالتونه

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

نمازمو میخونم.سعی میکنم خوش اخلاق و صبور باشم.به همسرم وفادارم.تلاش میکنم مادر خوبی باشم.از حق الناس میترسم بنابراین سعی میکنم زیاد خودمو تو چش بقیه نکنم یعنی جلف و برهنه نیستم و حجاب معمولی دارم این یکی از سخت ترین امتحانات الهی برای هر زن و دختری بنظرم الخصوص این روزها. از تمسخر دیگران بیزارم.روزانه با خدا صحبت میکنم و میگم خودت عاقبت من و عزیزانم رو بخیر کن.قبلا روزانه یک صفحه قرآن رو با معنی خوندم و خیییلــــــی حس خوبی داشت.پیشنهاد میکنم حتما یکبار امتحان کنیـــد.

نمازمو میخونم.سعی میکنم خوش اخلاق و صبور باشم.به همسرم وفادارم.تلاش میکنم مادر خوبی باشم.از حق الناس ...

عاقبت بخير بشي عزيزم التماس دعا

ممنون همچنین برای شما.به بهترینا برسید عزیزم🙏💓محتاجیم بدعا

🙏🏼🙏🏼سلامت باشيد