2777
2789
شایدم اشتباه اندازه گرفتیمن همیشه با فشارسنج خونگی میگیرم بیشتر وقتا اشتباههورزش ضربان قلبتو میبره ب ...

فشارسنج دیجیتالی نشون داد

خب که چی مثلا ؟!«»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساعت نه

این قرصو زیاد استفاده نکن

هر وقت ضربان قلبت اونقدر زیاده که حس میکنی الانه قلبت بزنه بیرون بخور

به احتمال زیاد ضربان قلبت وقتی خوردی خوب بوده

من بالای صد که میشه میخورم‌میاره رو هشتاد و خورده ایی

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
فشارسنج دیجیتالی نشون داد

واسه منم دیجیتالیه،ی وقتایی قاط میزنه

ولی یه چیز شیرین بخور یا پاشو راه برو

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
این قرصو زیاد استفاده نکنهر وقت ضربان قلبت اونقدر زیاده که حس میکنی الانه قلبت بزنه بیرون بخوربه احت ...

اخه یهووو میره بالا حالم خیلی بد میشه 

خب که چی مثلا ؟!«»
ظهر ی دفعه خیلی ناهماهنگ زد و صداش هنوز تو گوشمه یعنی ی چیز خرچنگ قورباغه زد.اکو هم تازه دادم ولی بخ ...

رو قلبت زوم نکن

من یه مدت زوم میکردم تا ۱۲۰ هم میرفت

یه مدت ولش کردم بهش توجه نکردم در کمال ناباوری تپش قلبام خوب شد

الان دوباره روش زوم کردم همش بالای صده

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)

پانیک داری؟منم قبل بارداری پرانول می‌خوردم مشکل خاصی نبود فقط دکتر گفت فشار رو پایین میاره.الان مشکل دیگه ای هم داری؟سردرد یا بیحالی؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

این قرص فشار خونم میاره پایین

ممکنه فشارت پایین باشه ضربان قلبت بالا

با خوردن قرص فشارت میفته

سعی کن اگه استرس داری اونو مدیریت کنی

الان چیکار کنم میترسم

یکم تند راه برو ضربان قلبت زیاد میشه

همیشه فشارت چند بوده؟ تو‌حالت عادی

الان چنده؟

برو دوباره بگیر

هر دو دست تو

رو قلبت زوم نکنمن یه مدت زوم میکردم تا ۱۲۰ هم میرفتیه مدت ولش کردم بهش توجه نکردم در کمال ناباوری تپ ...

زوم نمیکنم ظهر داشتم فیلم می‌دیدم ی دفعه صداش تو گوشم پیچید و خیلی ناهماهنگ زد بعدش احساس بدی داشتم و دچار حمله پانیک شدم.اره بعضی وقتا زوم میکنم بدتر میشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
زوم نمیکنم ظهر داشتم فیلم می‌دیدم ی دفعه صداش تو گوشم پیچید و خیلی ناهماهنگ زد بعدش احساس بدی داشتم ...

الهی همیشه سالم و سلامت باشیم

واقعا تپش قلب و این مشکلات خیلی بده

متاسفانه آدم وحشت میکنه اینم کارو بدتر میکنه

پانیک داری؟منم قبل بارداری پرانول می‌خوردم مشکل خاصی نبود فقط دکتر گفت فشار رو پایین میاره.الان مشکل ...

الان میترسم یکم سرگیجه دارم

خب که چی مثلا ؟!«»
این قرص فشار خونم میاره پایینممکنه فشارت پایین باشه ضربان قلبت بالابا خوردن قرص فشارت میفتهسعی کن اگ ...

استرس و اعصاب خوردیم خیلی زیادهههه

خب که چی مثلا ؟!«»