2777
2789

نه خوبه. دختر من دومه واقعا بدخطه ولی معلمش کار نداره منم چیزی نمی‌گم بزرگ بشه خوب میشه مهم اینه درست بنویسه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد نیستولی یکم بزرگمینویسهبنظرم برای هر کلمه ازش بخواه یک خط و نیم بنویسه تا معلم دیگه غر نزنه

از بس هر شب به من پیام میده امشب دیگه کادر بندی کردم که ریز بنویسه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

باهاش تمرین کن و بهش مثبت بگو راجع به خطش. منم خطم بد بود. بیست بار مامانمو معلم خواست سر خطم. 

الان دکترم، واقعا حوصلم نمیکشید خوشگل بنویسم.

اخرش روانشناس به مامانم گفت هوشش زیاده ذهنش فراتر از سرعت دستشه که مامانم منو با خط خرچنگ قورباغه رها کرد.

الان یکم بهتر شده خطم

تازه اولشه بهش سخت نگیرید زده شه🥲به نظرم خوبه که😍

براش ازاین کتاب خطا بگیر رونوشته هارو پررنگ کنه خیلی کمک میکنه به خطش😊دستاشم فسقلیه الان زیاد جون نداره نوشتن سختشه🥲درست میشه حالااا

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
باهاش تمرین کن و بهش مثبت بگو راجع به خطش. منم خطم بد بود. بیست بار مامانمو معلم خواست سر خطم. الان ...

گیر کردم از دست این معلم .بخدا بهم پیام میده انگار بهم فحش میدن.مثلا املا ی دونه غلط داره میگه ازش انتظار نداشتم .انگار بچه من باید فیلسوف باشه.در خالی که دخترم خیلی باهوشه اون ی دونم عجله می‌کنه که زودتر بنویسه اشتباه مینویسه

تازه اولشه بهش سخت نگیرید زده شه🥲به نظرم خوبه که😍براش ازاین کتاب خطا بگیر رونوشته هارو پررنگ کنه خ ...

من سخت نمیگیرم معلم هر شب به من پیام میده دیوونم کرده

از دختر منکه خیلی بهتر مینویسه اونا هنوز د هستن چطور به بچه آموزش میده معلمش؟ ایناهمش در مورد شهرک ا ...

معلمش خیلی خوبه .واسه هر حرف کاردستی و نقاشی میبرن تو ذهنشون میمونه یکم سختگیره.معلم پسرم اصلا به این چیزا کار نداشت این خیلی دقت می‌کنه که مثلا امروز بزرگ نوشته امروز ی کلمه رو بالای خط نوشته 🥲🙄

2810