2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من رفته…

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 44 پست

میزاشتی بره والا من چی بگم ک هم پسرم سرما خورده هم خودم ،شوهرم برا دو روز مرخصی رفت خونه باباش ک ۳ ساعت راهه 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برعکس تمام خانوم ها میگم کاردرستی کردی .غروبی هم که دیدتشون لزومی نداشته دوباره بره

واقعا یکی پیدا شد منو درک کنه وقتی ظعر رفته یک ساعت مهمونیشو کرده واجبه دوباره الانم بره بجاس یکم با بچه بازی میکرد بیچاره حوصلش سررفته از بس تنها مونده خونه

2805
اخه بچه نمیره باهاش که وابسته منه

منم دخترم یه دونه س و وابسته اما اینجور وقتا میگم برو خونه عزیز با دختر عمه ها و دخترعموهات بازی کن و خوراکی بخور زود میره چون میدونه بعد چندساعت میاد پیش خودم میره

منم دخترم یه دونه س و وابسته اما اینجور وقتا میگم برو خونه عزیز با دختر عمه ها و دخترعموهات بازی کن ...

نه بابا این بشدت وابسته منه وحشتناک

تا بحال یه سوپری با باباش بدون‌من نرفته

ممنون از درک وشعورت❤️

من ۱۷ سال ازدواج کردم زن وشوهر حق دارن به خانواده هاشون سر بزنن ولی بعد ازدواج اولویت زن وشوهر هستن .چه بهتر که همراه هم دیدن خانواده ها برن توشرایط متفاوت همدیگه رو درک کنن 

من ۱۷ سال ازدواج کردم زن وشوهر حق دارن به خانواده هاشون سر بزنن ولی بعد ازدواج اولویت زن وشوهر هستن ...

حالا بخدا شوهر من هر روز بدن من میره خونه مامانش من چیزی نمیگم روزی نیست که این به مامانش سر نزنه و نره

همه کاراشونم ‌با اینه امروزم که مامانش خونه ابجیش بود ظهر بجای خونه مامانش رفته بود اونجا خب الا دیگه انتظار نداشتم‌بره

اینجا به جور حمله کردن بهم انگار من ازونام‌که نزارم بره پیش خانوادشش و ‌نانجیبم

2810