2777
2789
عنوان

خسته شدم دوسدارم لاغربشم چرا حتی نیم کیلو تغییر نمیکنم🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 28 پست
چقد کم کردین باهاش؟؟ انگار ادم و بیشتر ب ولع خوردن میندازه ،اینطورنیست؟؟

من به واسطه شغلم همیشه باید هیکلم رو فرم بود اما از اونجایی که خدا خیلییی منو دوست داره یه استعداد چاقی بی نظیر در من قرار داده 😐

من بعد از یه دوره سخت افسردگی خیلی تپل شدم ولی با فست توی ۴ ماه ۱۵ کیلو کم کردم 

البته بستگی به خودتون داره من با این رژیم خیلی اوکی بودم ولی شاید برای شما مناسب نباشه 

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزم فست چندساعته بودی؟ بعدفست چندکالری مصرف روزانت بود ممنون میشم راهنماییم کنی💕

من چون عجله داشتم ۱۶ ، ۸ بود و معمولا روزانه ۶۰۰ تا ۹۰۰ تا کالری داشتم 

کالری شماری میکردی یانه؟؟ سالاد کلم چجوری؟ سس ک نداره نه؟

کالری شماری نه فقط باید قلق بدنت دستت بیاد غذای حجیم بخور اما کم کالری کلم برگ سفید خیلی سیر کننده است ریز خرد کن یه قاشق سرکه سیب بریز و بخور باور کن من ریزه خواری شدید داشتم این روش جواب داد 

از ساعت چند تا چند فست بودی؟؟وای ۱۵ کیلوووو،، چطورررر ممککککنههه

من فستم ۱۶ ، ۸ بود 

ولی خب برای من زیاد سخت نبود چون همیشه به رژیم عادت داشتم

کالری شماری میکردی؟؟ یا کدوم برنامه چ غذاهایی میخوری تو زمانی ک فست نیستی

نه کالری شماری نمیکردم ولی خب حواسم بود به کالری های غذا ها 

من اول یه نوشیدنی گرم یا میوه سبک میخوردم چند ساعت بعدش هم یه وعده غذا 

بعضی اوقات هم این وسط ها یه میان وعده کوچولو میخوردم

نه کالری شماری نمیکردم ولی خب حواسم بود به کالری های غذا ها من اول یه نوشیدنی گرم یا میوه سبک میخورد ...

چندوقت بعدمتوجه شدین وزن کم کردین یاسایز؟ یعنی چندوقت بعدجواب میده؟ من چهارروزه فست میگیرم 

اگر استپ وزنی کردی بنظرم آزمایش بده ببین کم کاری تیروئید نداشته باشی چون اگ داشته باشی استپ وزنی میکنی،منم اینطوری بودم قرصشو ک بخوری تیروئید ات نرمال شه وزنت میادپایین

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم