2777
2789
عنوان

جلو صاحبکارم غش کردم حالم از خودم بهم میخوره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 21 پست
فکر میکردم ک هستم ولی با گندایی ک دارم میزنم هیچی نمیشم.قرار بود تاریخ انقضا داروهارو بنویسم یکیشون ...

اشکال نداره به خودت فرصت بده من مطمئنم از پسش برمیای 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
اشکال نداره به خودت فرصت بده من مطمئنم از پسش برمیای

شما ک منو ندیدی و نمیشناسی صرفا میخوای روحیه بدی بهم🥲🥲🥲🥲

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ک منو ندیدی و نمیشناسی صرفا میخوای روحیه بدی بهم🥲🥲🥲🥲

نه عزیزم من جای مادرشما هستم میدونم موفق میشی همین که تو این سن دنبال کار و شغل هستی و میخوای استقلال مالی داشته باشه کلی از هم سنهای خودت جلوتر هستی❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نه عزیزم من جای مادرشما هستم میدونم موفق میشی همین که تو این سن دنبال کار و شغل هستی و میخوای استقلا ...

خدا حفظتون کنه.چ فایده تهش تصمیم گرفتم بچسبم به درس و دانشگاهم بعد ک درسم تموم شد برم سرکار🥲

2805
خدا حفظتون کنه.چ فایده تهش تصمیم گرفتم بچسبم به درس و دانشگاهم بعد ک درسم تموم شد برم سرکار🥲

اونم عالیه امیدوارم دختر خیلی خیلی موفقی بشی جانم و بدرخشی❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خودت درمان کن حتما تامثل من نشدی

چکار کنم خب حتی حال ندارم برم پیش تراپیست مشکلمو مطرح کنم کی حال داره بشینه تعریف کنه🥲😭