2777
2789

الان حدودا ۱ و نیم ساله ک میره، اول فانی بال بود و الان تقریبا فوتبال حرفه ای، حدودا ۶ ماهه ک تیمش عوض شده و بچه ها و مربی عوض شدن و خب اینا حرفه ای ترن ، بهش میگفتن فوتبال خوب نیست، از وقتی اینجا هم اومده فوتبالش خیلی بهتر شده، اما هنوز مونده تا به بچه های دیگه برسه، مربی ش هم خوبه، قبلا خیلی علاقه داشت الان علاقه ش هم از دست داده، امشب ازش پرسیدم میگه دوست ندارم فوتبال رو، سخته، بچه های دیگه مسخره م میکنن، هنوز هم دوستی پیدا نکرده ، اما عادی باهاشون حرف میزنه، اینکه بقیه مسخره ش کردن رو راست میگه یا موقع انتخاب تیم دیر تر از همه انتخابش میکنن بچه ها یا پاس نمیدن ، جای من بودین چکار میکردین؟؟ حالا ما ثبت نام یک ساله کردیم بچه رو ، یعنی تا اسفند ، 

بنظرتون مربی خصوصی فوتبال براش بگیرم یا همین کلاساشو ادامه بده، یا کلا دیگه نره ؟؟ 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بامربیش صحبت کن،یعنی چی پاس نمیدن خب مقصراونه

به مربیش گفتم قبول کرده ، گفته ضعیف تره ولی از وقتی اومده بهتر شده و داره بهتر میشه ، بچه های دیگه دوساله با این مربی هستن پسر من ۵ ماهه

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
هیچوقت کلی ثبت نام نکنیدو اینکه اگر این رو نرفت هی نزنید تو سرش بگید تو که نرفتی مس ورزش دیگه هم نمی ...

نه توی سرش نمیزنم ، ولی خب خیلی علاقه داشت ، یهو علاقه ش اومده پایین

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
خیلی ناراحتم ، خیلی خرجش شد، کفش و لباس و توپ و شهریه ... کلی ذوقشو داشتیم ...

همینه میگم کلی خرج نکنید

کلاس پینگ پنگ و اسکیت و والیبال و بسکتبال و ژیمناستیک و .... همه اینها هست

موسیقی ها هم جای خودش

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

همینه میگم کلی خرج نکنیدکلاس پینگ پنگ و اسکیت و والیبال و بسکتبال و ژیمناستیک و .... همه اینها هستمو ...

ترسیده شدم، حتی یک ترم هم بره ممکنه باز بگه علاقه ندارم، همونم کلی هزینه ...

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕