2777
2789
عنوان

دوست دختر سابق داداشم هی هرچی مبشه بم پیام میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 111 پست
نمیشه قضاوت کرد ولی به نظرم اون زنه فقط یه پدر برا بچش میخاد پس یادم باشه ارامش برا مرد از تحصیلات و ...

بابا باهم س ک س دارن وگرنه هنسایه زنه میگ با داداشت بحثش شد خانوادتونو اباد کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
این دختره داداشتو نمیخپاد دیگه فقط ازش خشم داره میخپاد خشمشو به شما نشون بده که به برادرت منتقل کنی ...

میگ اگ زنه رو دوس داره ک هیچ ولی اگ اسیرش شده و میترسه میخوای باهم حرف بزنیم

چی بکم داداشم میگ بازنه ارومم

باتجربه و کاربلد! 

دوس دختری که از یه محیط کوچیک اومده و تجربه نداره چجوری مردو نگهداره! 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دقیقاااا از روی ظاهر ک همه چی خوله

با داداشت مثل رفیق باش 

جوری ک بتونی راهنمایی ش کنی 

دوری و محتاط بودن فایده نداره الان 

این زندگی شاید اگ اون خانم بچه نداشت خوب می‌شد ولی الان ب نظر میاد اینجوری نیست 

اصلا دختر و پسر بزرگ داره ب نظر من نمیتونن با هم زندگی کنن و ب مشکل میخورن 

با داداشت صمیمی شو 

بزار راحت باشه باهات 

واکنش نشون نده 

مهربون باش 

شاید فهمید کارش اشتباهه 

ب نظرم اینکه س ک س دارن دلیل نمیشه آرامش هم دارن 

همه چی آدم ک رابطه جنسی نیست 

من فکر کنم مشکل از جای دیگست 

باتجربه و کاربلد! دوس دختری که از یه محیط کوچیک اومده و تجربه نداره چجوری مردو نگهداره!

اخه این دختره بعدشم دانشجوی پزشکیه همش درس و داتشگاه مگ سر زندگی رفته اون زنه تو ۱۶ سالکی بچه اورده دوتا توله سک داره الان ۱۰ سال از این دختر بزرگتره 

اخه این دختره بعدشم دانشجوی پزشکیه همش درس و داتشگاه مگ سر زندگی رفته اون زنه تو ۱۶ سالکی بچه اورده ...

میگم دیگه 

زنه تجربه داره بلده چجوری داداشتو نگهداره 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
با داداشت مثل رفیق باش جوری ک بتونی راهنمایی ش کنی دوری و محتاط بودن فایده نداره الان این زندگی شاید ...

چی میگی دختر جون 

داداشم بقدری خودشو تو دل بچه هاش باز کرده ک دختره پدر واقعی خودشو فالو نداره ک اینو دآره برا دختره زنه طلا لباس هزینه عمل بینیشو داده ماشینش زیر پاسه

2810