2777
2789
عنوان

دوستام و فامیل همه پولدار

150 بازدید | 18 پست

فقط ما سه تا بدبختیم چون بابام از اول هیچ کار نکرد مادرمم تا دیپلمه بابامم تا دیپلم 

باورتون میشه لباسامون هم از خودمون نیست مردم کمک مون میکنن نه عمو نه عمه هیچکس دلش به رحم نیومد برا ما تازه به بدبختی مون میخندیدن بار ها بخاطر بابام غرورم شکست خدا بالا سره 

مثل مرده های متحرک بدون هیچ محبتی از سمت خانواده بزرگ شدم مادرمم بچه یتیم بود پدرم که دیگه یتیم نبود اما مثل یزید با ما رفتار میکرد انگار دشمنش هستیم الانم که بی خانمان شدیم  مگه ما سه تا بچه چه گناهی کردیم؟ فقط بگید خوشی ما کجاست چرا من هیچ خوشبختی نمیبینم باورتون میشه تابحال ی کافه هم نرفتم اصلا نمیدونم مزه گوشت یا قهوه چطوریه . همش تو خونه کتک و فحش میخوردم مثل عصبی پیدا کردم بیماری روحی روانی حتی با خودم حرف میزدم خودکشی و... 

دعام کن خدا زودتر از این بی خانمانی درمون بیاره دعا کنین برا من خاهر برادر مادرم 😢😭😭😭😭مامانی دردت بجونم خیلی ناراحتم نمیتونم خوشحالت کنم چرا باید چهره مادرم پژمرده پر از اشک باشه قربون دستای چروکت خاک تو سرم که نتونستم کاری کنم برات خواهر داداشی خدا منو بکش اما دیگه نزار اشکای مادرم ببینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم، خدا بزرگه، امید به آینده داشته باش، خودتون تلاش کنین تا به جایی برسین

یعنی باید با درد و سختی های بیشتری رو به رو بشم ؟ 

هوووووف خیلی بدبختی کشیدم اینا هم باید بهش اضافه شه .... نمیشه بمیرم راحت شم اخه خسته شدم دوست ندارم دیگه جون بکنم  دوست ندارم نونی که در میارم هم از خودم با زحمت خودم باشه میدونی چرااااا چون خستم دوست داشتم واقعا یکی بود حامیم میشد تکیه گاهم بود پناهم بور مثل پدر ... که تف به صورتش همین باعث تمام بدبختیام بود

یعنی باید با درد و سختی های بیشتری رو به رو بشم ؟ هوووووف خیلی بدبختی کشیدم اینا هم باید بهش اضافه ش ...

گذشته من عین تو بود، چه بسا خیلی بدتر، کار مردم از بچگی، درس خوندم، بعدم شاغل شدم، کمک خرج خانواده شدم، هم از محیط خونه دور میشدم، هم پول داشتم، روحیه ام هم خوب میشد، تلاش تلاش تلاش تلاش، خدا بختم رو خوب کرد، شوهرمم خوبه خدارو شکر، بر خلاف پدرم، الان زندگی خوبی دارم

دنبال ی کار برای خودتون باشین تا هم از محیط خونه دور باشین و هم دستتون تو جیب خودتون باشه ،خدا بزرگه ...

هوووف خستم خیلی خسته کاش خونه پیدا شه  

همش بدبختی همش بی پولی همش 

عقده ی شدم اخه بقیه رو میبینم حسودیم میشه 

ولی حسود نیستم 

اما دوس دارم تجربه کنم 

گذشته من عین تو بود، چه بسا خیلی بدتر، کار مردم از بچگی، درس خوندم، بعدم شاغل شدم، کمک خرج خانواده ش ...

چند تا بچه داری؟

شغل تو و شوهرت چیه؟

اما ناراحت نیستی که مثل بقیه حامی نداشتی و همش با تلاش خودت بوده؟

چند تا بچه داری؟شغل تو و شوهرت چیه؟اما ناراحت نیستی که مثل بقیه حامی نداشتی و همش با تلاش خودت بوده؟

یه بچه دارم، خودم، شرکت نیمه دولتی بودم بعد از زایمان دیگه نرفتم، شوهرم شغلش آزاده، دیگه چاره چیه، چرا ناراحت نیستم از گذشتم، اتفاقا هستم چون هم‌ در حسرت همه چی، خوراک پوشاک زندگی خوب محله خوب، پدر مهربون، اما چاره نبود، الان همه چی دارم

ببین عزیزم هیچ اسایش رایگان به دست نمیاد باید کار کنی منم مثل توام همه مسخرم میکنن

اره 

من هیچ مشکلی ندارم اما بخاطر بابام حتی بهم تجاوز شد خدا بالا سره گریه میکردم میگفتم مگه من چیکار کردم ...

خانواده پدریم زندگیمو سیاه کردم همه به کل

ببین عزیزم هیچ اسایش رایگان به دست نمیاد باید کار کنی منم مثل توام همه مسخرم میکنن

به خاطر شرایطمون شبیه اسی، انقد هیشکی در گذشته تحویلمون نگرفت که الان هممون اعتماد به نفس نداریم خاهر برادرام، بهترین موقیگعیت و زندگی داریم اما خودمون رو مثل گذشته خیلی پایین از همه می‌بینیم 

اره من هیچ مشکلی ندارم اما بخاطر بابام حتی بهم تجاوز شد خدا بالا سره گریه میکردم میگفتم مگه من چیکار ...

اره زندگی ما سیاه اندر سیاهه به خاطر باباهامون ولش کن اونارو برو کار کن هم مادرت هم خودت راحت میشین

2810