2777
2789
عنوان

التماس میکنم جواب بدین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 74 پست

منم بچگی اینطوری شده بودم مامانم چون روستا بودیم روانشناس نبود ببره .من پیشنهاد میکنم ببرش پیش ی دعا نویس ی سر کتاب باز کنه براش حتما اینکارو بکن ترسیده بچه ترس رو بچه مونده

عزیزم ببرین یه فضای شاد روحیش عوض شه ببرین با بچهای دیگه بازی کنه یادش میرع

بردم ازصب بردم تواوج بازی یهو میومد خب چیکارکنم چرااین فکراازسرم بیرون نمیبرم وهای های گریه میکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک دقیقه ام ازش غافل نشو ببرش بیشتر وقتشو بیرون خونه بگذرونه دور و ورشو با دوستاش شلوغ کن تا از این حالت دربیاد بیرون اگه میتونی یه تراپیستم ببرش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

فردا دارم میبرمش ی شب بچم چیشد چرا ی شبه ایطور شد من ی مادرضعیفم کاش خداایطورامتحانم نمیکرد

چند شب پیشش بخواب ،بهش اطمینان خاطر بده قرار نیست شما رو از دست بده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اول لباس عزاتو در بیار براش انیمیشن بزن خوراکی بخر شهر بازی ببر به هیچ وجه قبرستون خونه مادرت ...نبر ...

بخدااهنگ میذارم حتی باهاش رقصیدم بااین حالم چ فایده همون وسط رقص گریه و تکرارحرفاش

یک دقیقه ام ازش غافل نشو ببرش بیشتر وقتشو بیرون خونه بگذرونه دور و ورشو با دوستاش شلوغ کن تا از این ...

دوستی نداره انچنان تومهد لعنتتتتتی هم میگه بچه ها لباسامو مسخره میکنن بدتراعتمادبنفسش ازبین رف

الهی عزیزم خیلی ترسیده و ترس از دست دادن داره .تا میتونید در آغوش بگیردش و حرفای خوب ک شاد بزنید با ...

بهم میگه بغلم کن سرموبذار روقلبت درایحدددد عجیب شد میگ مامان قراره بمیریم پس سرمو بذارروقلبت

کنارم خوابه چی بش بگم میگم نمیمیریم مامان بخدا نمیمیریم ماک چیزیمون نیس باز ادامه حرفاش

عزیزم تو که از اون بچه بیشتر ترسیدی ،اول خودتو آروم کن از واژه نمیمیریم،مرگ و مردن اصلا صحبت نکن ،فقط بگو من هیچوقت قرار نیست تنهات بذارم و از پیشت برم ،همیشه کنارتم ،باهم میریم گردش و خوش میگذرونیم تا تو بزرگ بشی و از این حرفا از جملات مثبت استفاده کن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
عزیزم تو که از اون بچه بیشتر ترسیدی ،اول خودتو آروم کن از واژه نمیمیریم،مرگ و مردن اصلا صحبت نکن ،فق ...

اخ قلبم چ بلایی بود سرم اومد حرفایی ممیزن مو ب تن ادم سیخ میشه میگم قراره دراینده دکتربشی میگ من ک دارم میمیرم ن عروس میشم ن دکتر اخ مادررررر چی سرت اومد😭😭😭😭😭