2777
2789

منو و عشقم دوسال با هم بودیم ک سر انگشتر نشون به هم خورد رابطمون و تموم کرد و رفت هر کار کردم فایده نداشت تا اینکه همین جا هی تاپیک میزدم و ناراحت بودم توی تاپیکای قبلیم هست ی خانمی اینجا بهم خوب مشورت میدادند توی تاپیکای درخواست دوستی دادم و شمارشون گرفتم و ب حرفاشون گوش دادم خدا خیرشون بده ایشون بهم گفتند ک مشاور هستند و با آقا حرف زدند آقا برگشتند ب همون روزای خوبمون خدایا شکرت ممنونم از اون کاربر مهربون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اون خانم منو پله پله راهنمایی کردند حتی در شرایطی ک خیلی استرس داشتم قرص گفتند چی بخورم که خوردم در نهایت خودشون با نامزدم حرف زدند و ایشون را راضی کردن. خونشون را مهریه ام کنه و ... امروز عقد کردیم 

رفت دوراشو زد برگشت؟یا پاک موند و برگشت؟

هیچ دوری نزد تاپیکامو بخون منم مقصر بودم بهش گفته بودم پول نداری نشون بخری زن نگیر و رابطمونا بیا تموم کنیم اونم گفت باشه تموم و تمومش کرد واقعنی و من موندم و حسرت

تبلیغ روی پوستی مشاور 😂😂😂😂

برو تاپیکای منو بخون تا بفهمی ب چ روزی افتاده بودم فقط کسی ک عشقش ولش می‌کنه و می‌ره می‌فهمه چی میگم حتی تاپیکای را بخونی میفهمی کدوم خانم عاقل هست که منو راهنمایی کرده

2810