2777
2789

منو و عشقم دوسال با هم بودیم ک سر انگشتر نشون به هم خورد رابطمون و تموم کرد و رفت هر کار کردم فایده نداشت تا اینکه همین جا هی تاپیک میزدم و ناراحت بودم توی تاپیکای قبلیم هست ی خانمی اینجا بهم خوب مشورت میدادند توی تاپیکای درخواست دوستی دادم و شمارشون گرفتم و ب حرفاشون گوش دادم خدا خیرشون بده ایشون بهم گفتند ک مشاور هستند و با آقا حرف زدند آقا برگشتند ب همون روزای خوبمون خدایا شکرت ممنونم از اون کاربر مهربون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اون خانم منو پله پله راهنمایی کردند حتی در شرایطی ک خیلی استرس داشتم قرص گفتند چی بخورم که خوردم در نهایت خودشون با نامزدم حرف زدند و ایشون را راضی کردن. خونشون را مهریه ام کنه و ... امروز عقد کردیم 

رفت دوراشو زد برگشت؟یا پاک موند و برگشت؟

هیچ دوری نزد تاپیکامو بخون منم مقصر بودم بهش گفته بودم پول نداری نشون بخری زن نگیر و رابطمونا بیا تموم کنیم اونم گفت باشه تموم و تمومش کرد واقعنی و من موندم و حسرت

تبلیغ روی پوستی مشاور 😂😂😂😂

برو تاپیکای منو بخون تا بفهمی ب چ روزی افتاده بودم فقط کسی ک عشقش ولش می‌کنه و می‌ره می‌فهمه چی میگم حتی تاپیکای را بخونی میفهمی کدوم خانم عاقل هست که منو راهنمایی کرده

2810