2777
2789

من فعلا با مادرشوهر تویه ساختمونم قراره تااخرهفته اساس کشی کنم ازاین کارا زیادکرده که بیادتوخوتم وقتی نیستم چندین بااار متوجه شدم اما الان دیگه روتخت بودم داشتم بچه هامو میخوابوندم یهو باکلیددرو باز کرد تاوسط خونه اومد منو دید شکه شد گفتم فک کردی خونه نیستییم؟؟؟؟؟گفت اره فوری در رفت قلبم داره همینجوری میزنه دستام یخ زده جای اون من ترسیدم

کاربرتعلیقی وقدیمی ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی میگم دم اخری دعوا نشه از یه طرف دارم میترکم از عصبانیت نمیدونم به کی بگم اخه ززززن چی میخوای دیگه ...

به شوهرت گفتی؟؟

اگه نگفتی حتما اطلاع بده

بگو من اینجا حریم شخصی ندارم راحت نیستم تو خونه 

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
چندماه پیش بیرون بودیم گوشیمو جا گذاشته بودم برگشتم دیدم توحمومه

در حموم‌رو میبستی و میرفتی

میذاشتی بمونه آبروش بره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به شوهرت گفتی؟؟اگه نگفتی حتما اطلاع بدهبگو من اینجا حریم شخصی ندارم راحت نیستم تو خونه

سرهمین چیزا داریم میریم از اینجا میترسم بگم شر را بندازه همه چی خراب شه

کاربرتعلیقی وقدیمی ام