مامان_نبات000 مدیر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 243 عنوان فک کن خوابیدی روتختت داری بچه هاتو میخوابونی همه جاسکوت و تاریک یهووو مادرشوهرت درو باز میکنه میاد | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 36 پست من فعلا با مادرشوهر تویه ساختمونم قراره تااخرهفته اساس کشی کنم ازاین کارا زیادکرده که بیادتوخوتم وقتی نیستم چندین بااار متوجه شدم اما الان دیگه روتخت بودم داشتم بچه هامو میخوابوندم یهو باکلیددرو باز کرد تاوسط خونه اومد منو دید شکه شد گفتم فک کردی خونه نیستییم؟؟؟؟؟گفت اره فوری در رفت قلبم داره همینجوری میزنه دستام یخ زده جای اون من ترسیدم کاربرتعلیقی وقدیمی ام 1403/08/27 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bikhikhi عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 520 چندماه پیش بیرون بودیم گوشیمو جا گذاشته بودم برگشتم دیدم توحمومه دنبال چی بوده شاید خواسته ببینه کا ن د و م ی چیزی هس یا نه😂😂😂😂
مامان_نبات000 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 243 در حمومرو میبستی و میرفتیمیذاشتی بمونه آبروش بره باشوهرم بودیم فوری ردش کرد رفت کاربرتعلیقی وقدیمی ام
پشه_خیس عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 1344 سرهمین چیزا داریم میریم از اینجا میترسم بگم شر را بندازه همه چی خراب شه خب پس چیزی نگوخداروشکر داری میری " و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
مامان_نبات000 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 243 واااااچه حقی داره بی اجازه میاد تو خونه ۸سااااله دارم میگم دیگه دیدم متوجه نمیشن داریم میریماومدیو باشوهرم روتخت خواب بودیم میخواستی چه غلطی کنی اخه در ورودی دقیقا روبه روی اتاقه کاربرتعلیقی وقدیمی ام
مامان_نبات000 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 243 دنبال چی بوده شاید خواسته ببینه کا ن د و م ی چیزی هس یا نه😂😂😂😂 نه داشت خودشو میشست😐 کاربرتعلیقی وقدیمی ام
درانتظارنرگس عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 4797 ۸سااااله دارم میگم دیگه دیدم متوجه نمیشن داریم میریماومدیو باشوهرم روتخت خواب بودیم میخواستی چه غلطی ... بهتر که داری میری خیییلی بی فرهنگه به امید روز ظهورش......😍 اللهم عجل لولیک الفرج ❤
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16483 باشوهرم بودیم فوری ردش کرد رفت مقصر شوهرتهکلید دست اونا چیکار میکنه ؟ یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
مامان_نبات000 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 243 بهتر که داری میری خیییلی بی فرهنگه اره باورم نمیشه دارم خلاص میشم از دستشون کاربرتعلیقی وقدیمی ام
مامان_نبات000 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 243 مقصر شوهرتهکلید دست اونا چیکار میکنه ؟ داره اولا انکار میکرد میگفت ندارم بعدکه فهمیدم گفت گم شده دیگه ندارم که الان تر زد به همه حرفاش کلیدشو باچشای خودم رو در دیدم خشکم زد کاربرتعلیقی وقدیمی ام
مامان_نبات000 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 243 خب شاید آبگرمکنشون خراب بوده اصن خراب اصن حموم ندارن نباید بگی؟یاوقتی هستم بیای که اینجوری با۶۰سال سن ضایع نشی کاربرتعلیقی وقدیمی ام
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 16483 داره اولا انکار میکرد میگفت ندارم بعدکه فهمیدم گفت گم شده دیگه ندارم که الان تر زد به همه حرفاش کلید ... خدا شاهده من بودم میپریدم از پشت موهاشو میگرفتم . با اون یکی دست دهنشو میگرفتم که داد نزنهمیبردمش تو حموم تا میخورد میزدمش یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
bikhikhi عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 520 اصن خراب اصن حموم ندارن نباید بگی؟یاوقتی هستم بیای که اینجوری با۶۰سال سن ضایع نشی اره صدرصد حق داری