2777
2789

؟؟ 

نمیدونستم امروز تو یکی از تاپیک ها دیدم.اگه راست باشه یعنی من انقد بدم  

نمیدونم حالا اسمش چیه قبض روح بود چی بود ولی چیزی ک درک کردم تجربه کردم احساس کردم رو میگم😢

من بعد فوت داداشم خیلی حالم بد بود ب جز اون ی مشکل بزرگترم برام اتفاق افتاده بود اصلا حالم داغون بود انگار تو این دنیا نبودم یعنی نزدیک دو سال من مثل مرده متحرک بودم فقط دراز می‌کشیدم ن فعالیتی ن کاری.ی سره ام گریه میکردم اصلا نمی‌تونستم تحمل کنم مرگ برادرمو

اون مشکلم هم اضافه شده بود داشتم یکی دیگه از عزیز ترین هامو از دست میدادم میگفتم فقط باید بمیرم .هرروز آرزوی مرگ میکردم.ب خدا میگفتم باید منو بکشی من نمی‌خوام زنده باشم .از طرفی میخواستم خودکشی کنم ب شدت می ترسیدم ک اخرتم چی میشه نکنه اونجاهم بازم بدبختی و سختی بکشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه همینجوری فقط دعا میکردم ک خدایا مگه تو خدا نیستی چرا منو نمی‌کشی چرا میخوای خودکشی کنم برم جهنم😐

هرروز بیدار میشدم می دیدم زنده ام اصلا دیونه میشدم میرفتم قرص می‌خریدم نمی‌دونم سم می‌خریدم شرایط رو مهیا میکردم برای خودکشی هر سری ی مسئله ای پیش میومد نمیشد.تا اینکه ی شب همه چی فراهم بود ک صبحش اینکارو کنم .قبل خواب هم بازم کلی گریه کردم ک تو خدای من نیستی تو باعث شدی. خودکشی کنم تو این همه مشکلات ریختی تو سرم .تو اگه خودت منو میبردی نیاز نبود خودکشی کنم و از این حرفا

خلاصه شب خوابیدم.ی دفه از خواب بیدار شدم بدون اینکه ساعت رو نگاه کنم فهمیدم ساعت سه و نیمه

نمیشه گفت برای گناهکار ها دردناکه خیلی 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

نه پاهااول سردمیشه مثلااونایی درحال احتضار میگن نفس ازپاش جداشده پاسرد شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

من اصلا ساعت نگاه نکردم ولی انگار واقف بودم ک ساعت سه و نیمه.ب پشت خوابیده بودم دراز کش خیلی مرتب در حالیکه من اصلا این شکلی نمی‌خوام همیشه یا رو شکم می‌خوام یا پهلو دست و پاهامم یکی اینور یکی اونور.ولی اون شب تا چشم باز کردم خیلی صاف دراز کشیده بودم زل زده بودم ب رو برو دستامم کنارم بود پاهامم چسبیده کنار هم