2777
2789
عنوان

سفید شدن یک تار موی کودک هفت ساله توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان درچه وضعیتیه؟

الان دیگه نداردش ۶ سالشه، چون هرروز ویتامین د بهش میدم، 

ویتامین د باید ۳۰ باشه، من خودم ۳ بودم پسرم ۶😑

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
ببرش دکتر اینجا از هزار نفر یه نفر براش پیش بیادم معلوم نیس تاپیک شمارو ببینه یا نه

برا پسر سه ساله من پیش اومد توضیح دادم😁 الان ۶ سالشه، حذف شده اون موی سفید

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
بنیان علم و فناوری رو به لرزه درآوردی

میدونم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
خدا کنه از بچه منم همین باشه

نگران نباش عزیزم، ولی وقتی جواب آزمایششو گرفتی بهم بگو.

من خیلی ناراحت بودم چون خودم  از راهنمایی ببعد یه طرف موهام کامل سفید شد دقیقا مثل فیلم دکتر قریب، گفتم حالا پسرم پشت موهاش از همین بچگی کامل سفید میشه دوستاش مسخره میکنن، ولی الان توی ۶ سالگی دیگه ندارتش

خدا نگهت داره

گفتم نگرانیش رفع بشه  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞