2777
2789
عنوان

خانمای بارداااار کمک لطفااااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 66 پست
من همشو استرس کشیدم این چندماه کلازندگی نکردم همش استرس و نگران و کلافگی وخستگی گذشت

فدا سرت مهم اینه خداروشکر نتیجهشو داری میبینی من چی بگم که همشو استرس کشیدم نموند برام بعدم بازم استرسای بعدش موردی که برا من اتفاق افتادجز و نادرترینا بود

خداکمکمون کنه این دوران بسلامتی بگذره و بچه هامون صحیح وسالم بدنیابیان خستگیمون دربره

توکل ب خدا .مادرمم ی شهر دیگه س.برای کارای خونه غذا درست کردن کلی عذاب کشیدم الان با دارو بهترم .انشالله ک زایمان خوب راحتی داشته باشی گلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
توکل ب خدا .مادرمم ی شهر دیگه س.برای کارای خونه غذا درست کردن کلی عذاب کشیدم الان با دارو بهترم .انش ...

میفهمم خیلی سخته خداروشکرک بهتری انشاالله بسلامتی طی میکنی  سلامت باشی گلم ب همچنین

هر ماه ۴ هفته س بعدش حالا از وقتی ک عقب افتاده پریود حساب کن ولی دکتر همیشه چن روز زودتر حساب میکنن

مرسی قشنگم

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

زیاد تو فکر این چیزا نباش عزیزمالان فقط شکرگزار باش بابت اینکه باردار هستی و به این فکر کن چقد منتظر ...

ممنون عزیزم چشم

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

کاش من بارداریم و دیرمیفهمیدم مثلا۳ماهگی ک تموم میشدمن تازه میفهمیدم باردارم انقدرواسم طولانی نمیگذش ...

وای آره دیدی

درکت میکنم خیلی استرس داره

مبارک باشه عزیزم منم تاریخ زایمانم ۲۰ بهمن ک سالگرد ازدواجم شده ولی چون طبیعی هستم دیگه معلوم نیس یک ...

ایشالا به خوشی بغل بگیری نی نی نازتو❤😍

2810