2777
2789
عنوان

خانمای بارداااار کمک لطفااااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 66 پست

هر ماه ۴ هفته س بعدش حالا از وقتی ک عقب افتاده پریود حساب کن ولی دکتر همیشه چن روز زودتر حساب میکنن

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدیممنونم عزیزم❤️

زیاد تو فکر این چیزا نباش عزیزم

الان فقط شکرگزار باش بابت اینکه باردار هستی و به این فکر کن چقد منتظر بودی تا باردار بشی

اگه بخوای هی غصه بخوری که این ۹ ماه پر از استرس نابودت میکنه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

چهار هفته و یک روزی ینی چهار هفته رو تموم کردی و یه روز از هفته پنج هم گذروندی

مرسی مهربون❤️

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

2805
وایییییی من خودمم 5 مرداد بدنیا اومدم خدایااااااااممنونم عزیزمممم

مبارک باشه عزیزم منم تاریخ زایمانم ۲۰ بهمن ک سالگرد ازدواجم شده ولی چون طبیعی هستم دیگه معلوم نیس یکی دو روز شاید عقب جلو بشه

۳۴هفته دیگ کلافه شدم

کامل لذت ببر منم خیلی عذاب کشیدم ولی بازم ب تکون هاش ب حالی ک دارم لذت میبرم من ۲۸ هفته از روز اول ک اقدام کردم فهمیدم باردار شدم خیلی برام طول کشیده خیلی هم بد ویارم...هنوز دارم دمیترون میخورم

کامل لذت ببر منم خیلی عذاب کشیدم ولی بازم ب تکون هاش ب حالی ک دارم لذت میبرم من ۲۸ هفته از روز اول ک ...

خداکمکمون کنه این دوران بسلامتی بگذره و بچه هامون صحیح وسالم بدنیابیان خستگیمون دربره

2810