2777
2789
عنوان

یعنی واقعا دختر باید خودشو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 50 پست

شاید باورت نشه ولی یک راه بیشتر وجود نداره اونم اینه که اون چیزی که خودت فکر می‌کنی درسته رو انجام بدی یعنی همون محبت کردن  میشه گفت تا ببینی که درسته یا غلطه 

و اینم بهت بگم در مورد بعضی از آدما این مدل رفتار صدق می‌کنه چون خیلیا هستند که اصلاً معنای محبت رو متوجه نمی‌شن و ظرفیتشون کمه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
منی که همین الان رفتم به کراشم اعتراف کردم

کار خوبی کردی از نظرم تا کی انتظار حالا اون یا میگه حسش مقابله یا نه که اگه بود میرید واسه شناخت هم نبود هم الکی منتظر نمیمونی

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکه همه دخترا متحد شن که محل ندن آره خوبه

ولی وقتی یه عده دنبال دزدیدن قاپ این و اونن 

این رفتار باعث میشه سرت بی کلاه بمونه

پسرا هم حوصله ناز کشیدن ندارن دیگه 

لقمه آماده میخان😆

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

بستگی به شخصیت و اخلاق طرف داره 

مسلما اگه به من بی محلی بشه منم بی محلی میکنم😅تو یه رابطه سالم همه چی برابره 

توجه میکنم بهت توجه کن بهم احترام میذارم بهت احترام بذار بهم برات تایم میذارم برام تایم بذار و...

حالا بعضی ها براشون مهم نیست و میگن داره ناز میکنه یا اینجور مسایل ولی خب برای من مهمه اگه محل نده صد سال دیگه سمتشم نمیرم چه برسه به جذب بیشتر

کاربر آقا
عب نداره مهم اینه که بالاخره یکی یکیو میگیره 🤣

این کیبوردت روی اعصابت نیست؟ 🙃

هنوز آسمون رو آبی میبینی؟

بهت سلام میدن جواب میدی علیک سلام؟

طنزم ته کشیده

حسرت گذشته و ترس از آینده ولی خوب بیخیال (:

بستگی به روحیه طرف مقابل داره و به اینکه چقدر شما رو دوست داره. این از خودت حرف نزن رو خوشم اومد. جذابه که آدم در مورد همه چیزهای دیگه حرف بزنه غیر از خودش. اینم که گفته دو بار بیرون برو دفعه سوم بگو نمیام حالا نه به این خشونت ولی دفعه سوم جذاب هست که بهونه بیارین بندازین یه روز دیگه. گاهی باید آن تایم نباشی و اطلاع بدی که دیر می‌کنی یا کنسل کنی حتی گاه.