2777
2789
عنوان

با همسرم بحثم شد بخاطر دوری

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 38 پست

من دارم تایپکاتو میخونم یجا نوشتی از دلتنگی شپهر سابقم دارم میمرم یجا نوشتی از دلتنگی همسر فعلیم دارم میمرم حالا برا کدومشون دلتنگی طلاق هم چیز کوچیکی نیس فرت و فرت همش طلا بگیری فردا هزاران بلا تو جامعه سرت میاد

پســـرم داشتـن تو بهترین داری دنیــاسkarenm🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره به جای کوچولویه۱۳۰۰ کیلومتر از هم فاصله داریم

وای خدا چقد فاصله .خوب زحمت بکشه یه جا اجاره کنه اونجارو نمیتونه اطراف تهران ارزونه حداقل شبو بیاد خونه .آقا هر شب نه چن روز یکبار بیاد پیش زنش.آخه این چ ازدواجیه خدایی؟ اصلا خودش چجوری تحمل میکنه؟ 

تاپیک میزنن تا نظر هارو ببینن الان بشینم دروغ بگم که چی ؟؟نظرمو گفتم و اسی هم بچه نیست می‌فهمه و میب ...

خب نظر اینکه این ازدواج ها اشتباه و چ میدونم خیانت روش میاد وایب منفی داره گاردتو بیار پایین یکم نظر بپذیر شما نظر دهنده  

همین دیگه کنارشون هستی ازت دور میشن میفهمی یه غلطی کردن وای که دوماه دوماه دور باشی بنظر من که غلطه ...

مورددیدم طرف مهندسه توی یه شهرکوچیک،،زنش نیومده باهاش اونم بایه زن مطلقه ریخته روهم خوش میگذرونه😥