2777
2789
عنوان

طریقه استفاده نوره چجوریه

74 بازدید | 11 پست

گرفتم بلد نیستم چقدر و چجوری استفاده کنم

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بسته را می‌ریزی تو ظرف پلاستیکی

با اب داغ قاطی میکنی مثل ماست بشه غلظتش

بدنت خشک باشه

جاهایی که میخای می‌مالی مثل زیر بغل و بیکینی حداکثر ۵ دقیقه صبر میکنی

با کاردک یا لیف یا زیر آب ولرم دست میکشی میره

بار اول شاید کمی بسوزه بعدش و پوستت نازک کنه

بهتره نوره طلایی استفاده کنی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
2805
یه بسته را می‌ریزی تو ظرف پلاستیکیبا اب داغ قاطی میکنی مثل ماست بشه غلظتشبدنت خشک باشهجاهایی که میخا ...

نوره طلایی بو داره؟

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
نوره طلایی بو داره؟

اره یکم بو داره ولی بنظرم بوش به تندی موبر های صنعتی نیست

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.