2777
2789
عنوان

چرا من ازدواج سنتی دوست دارم🥹🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا بهترین نوع ازدواج همینه. چون تحت تاثیر احساسات نیستی با چشم باز انتخاب می‌کنی وقت کافی هم برا ...

ارههههه دقیقااااا

تو‌ خانوادمون با ازدواج سنتی مخالفن

برای همین ترجیحم این راهه

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

ممکنه بهمش بزنی؟

نه من چیز بدی ازش ندیدم ک بهمش بزنم

نامزدمو هم عمیقا دوس دارم

ولی ی سری چیزا تو مدرن هست ک تو سنتی نیست

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

دقیقاااا دیگ همینهههطرفای ۱۹

فعلا به ازدواج یا رابطه فک نکن با مردم تعامل کن 

دانشگاه ، سرکار جمع و ادما های مختلف تجربه کن من یادم سال دوم دانشگاه یه پسره بود تو کلاسمون به لحاظ ظاهری خوب بودن تیپ زدن سر بود همچی پرفکت فقط یه روز به من پیشنهاد داد برسونتم چون مسیرمون یکیه منم گفتم اوکی همون دفه به من پیشنهاد دوستی داد. و من حس کردم متاهله وقتی پرسیدم گفت اره حالا پسره از خانواده های رضوی، رئیس دانشگاه جلوش سرخم میکرد وقتی قبول نکردم پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفت خانومم و خیلی دوسش دارم اما واسه تنوع 

هر دو ازدواج معایب و مزایای خودشونو دارن‌، من دختری بودم که اهل هیچی نبودم به معنای واقعی هیچی

سنتی ازدواج کردم و راضیم اما الان میگم واش دوران مجردی شیطون تر بودم. همش میگم نکنه همسرم دوست دخترای مجردیشو بیشتر دوست داشته باشه . با خودم میگم کاش همسرم خودش منو میدید و عاشقم میشد بعد باهام ازدواج میکرد و...

فعلا به ازدواج یا رابطه فک نکن با مردم تعامل کن دانشگاه ، سرکار جمع و ادما های مختلف تجربه کن من یاد ...

یاقرررراااااننننن

خانوادهذهای رضوی منظورت مذهبی؟

هر دو ازدواج معایب و مزایای خودشونو دارن‌، من دختری بودم که اهل هیچی نبودم به معنای واقعی هیچیسنتی ا ...

خب عاشقت‌شده ک اومذه خاستگاریت

وگرنه دخترا بزای خلستگاری رفتن زیاده

چرا من دوستام همیشه گول میخورن؟

چون با پسر بیخود میرن تو رابطه

مثلا من همیشه میگم،فقط با پسری که وضعش خوبه تو رابطه برین‌.چون اگه اهل ازدواج باشه شرایطش خوبه و بهونه ای نداره.این خودش یه چیزه که دخترا توجه نمیکنن.در حالی که شما باید اول ببینی اصلا آقا شرایط ساختن زندگی داره؟بعد رو وعده دادناش حساب کنی.

مثلا دوست خود منم با یه پسر بیکار دانشجوی فقیر ۷ ساله رله.خب این بخوادم نمیتونه ازدواج کنه‌

ولی خود من،همسرم خب خونوادش وضعشون خوب بود،خودشم با این که وضع باباش خوب بود ولی اهل کار بود،به فکر آیندشم بود‌.خب با خودم گفتم حداقل شرایط مادی رو داره.پس میشه روش حساب کرد‌ از این بابت.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨