2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بعد از جراحی تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 31 پست

سلام عزیزم انشالله بهتر باشی منم ندول مشکوک دارم عکساشو تاپیک قبلیم  گذاشتم کسی نیومد نظر بده

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوماه پیش نمونه دادم مشکوک بدخیمی ندول هیپواکو کلیسیفاکسیون یک سانتیه الان هم نمونه دادم منتظر جوابم 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

عزیزم میشه بگی وقتی بهوش اومدی چه حسی داشتی درد داشتی ؟

دوماه پیش نمونه دادم مشکوک بدخیمی ندول هیپواکو کلیسیفاکسیون یک سانتیه الان هم نمونه دادم منتظر جوابم

ایشالله بلات دوره عزیزم 

هرچی زودتر بهتره بری دکتر چون اگه زیر یک سانت باشه دیگه نیازی به ید دمانی نداری راحت تر فقط یه دکتر خیلی خوب پیدا کن که تو جراحی تیروئید تجربه داشته باشه

دقیقااا دکترمم هم گفت نباید گریه کنی وگرنه بدتر میشی اما اصلا نمیتونستم کنترل کنم ناخداگاه اشکام میر ...

من خواهررم اومده بود پیشم ،از بسکه غر زد به بچه هام من زدم زیر گریه.نمیدونستم .داشتم خفه میشدم اما حسابی ترسید.مرگو باچشم خودم دیدم

عزیزم میشه بگی وقتی بهوش اومدی چه حسی داشتی درد داشتی ؟

هیچ دردی نداشتم حتی در حد یک سر سوزن اصلاا

بعد به هوش اومدن یه کم توهم زده بودم که اونم به خاطر مواد بیهوشیه 

هیچ دردی نداشتم حتی در حد یک سر سوزن اصلاابعد به هوش اومدن یه کم توهم زده بودم که اونم به خاطر مواد ...

ممنونم

خواهش میکنم ❤

عزیزم هزینه عمل چقدر شد؟

من پیش دکتر کلاهدوزان عمل کردم ۱۲ تومن دست مزد گرفت بیمارستان خصوصی ۴۰ تومن

کدوم شهره