2777
2789
عنوان

میاین واسه هم دعا کنیم💙🦋

71 بازدید | 7 پست

سلام دوستان،

میشه محبت کنین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین منم واستون حمد میخونم انشاالله حاجت روایی همتون🍬

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🫂♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

گروه ختم صلوات داریم 

اگه دوست داشتی خصوصی پیام بده

لینک شو بهت بدم 

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌

التماس دعا

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤