2777
2789
عنوان

پریود شدم بهم توجه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 90 پست
نه من دورم ندیدم کسی دردش انقدر شدید باشهانشاله بهتر میشین ولی وقتی مردی درک نمیکنه بهتره خودتو براش ...

مرسی ...منم رو خالم بردم اونم تا سرم نمیزد خوب نمیشد وگرنه دور و بریام اوکی ان من فقط وحشتناکه 

اینم قبول دارم ادم محبتو نباید گدایی کنه ولی یه سری چیزا رو باید به بعضیا حالی کرد اخه نمیفهمن😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونمممممم ولیی مردا ک پریود نمیشن درک کنن کههه اینجوری فقط خودشو کوچیک میکنه

به هر حال من این حرفا حالیم نی چون دردم به اندازه ای که حتی نمیتونم تا دشویی برم چه برسه به اینکه آشپزی کنم

البته مجردم فعلا🥴

عزیزم من از ۷ صبح تا الان دل درد شدید بودم و در این حال بسیار عصبی ام هم از دست اون بنده خدا هم هو ...

باشه هر طور مایلی انشاله بهتر میشی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
نزدم کهههه....میگم یعنی اینکه خیلی رویایی فکر کنیم این جوری نیست....مجردها رویایی فکر میکنن اون وقت ...

نه خب دردت شدید نباشه اوکیه ...کاش خداقل حالا که کارایه خونه رو دوش خانماس درد نداشته باشند:)

من یه مردو فقط بخاطر نیاز عاطفی میارم تو زندگیم از جهات دیگ نیازی ندارم بهشاگ همین یه کاربردم نداره ...

شما نیاز عاطفیت رو روی هیچ کسی بنا نکن....ضربه میخوری...کمبود پیدا میکنی....همش منتظر میمونی که بهت توجه و محبت کنه و اگه این جوری نباشه سرخورده میشی

نزدم کهههه....میگم یعنی اینکه خیلی رویایی فکر کنیم این جوری نیست....مجردها رویایی فکر میکنن اون وقت ...

خب شاید همسر شما اینطوره!!؟؟ من مردای بادرک و شعور زیادی دیدم 

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

نوووووووچچچچچچچچ نوعاشون با هم فرق داره تو از درد بالا میاری؟؟؟من تا سه روز از درد بالا میارم اگه در ...

منم درد شدیدی داشتم قبلا که فقط با ایبوپروفن آروم میشد بعدش اینجا دوستان گفتن شیره انگور با آب قاطی کن بخور  میخورم نیم ساعته دردم میفته دوساله قرص رو گذاشتم کنار

نه خب دردت شدید نباشه اوکیه ...کاش خداقل حالا که کارایه خونه رو دوش خانماس درد نداشته باشند:)

درد که اکثرا داریم...دوتا قرص مسکن...کیسه آب گرم...شکلات..بستنی و کارهای خونه🤪

شما نیاز عاطفیت رو روی هیچ کسی بنا نکن....ضربه میخوری...کمبود پیدا میکنی....همش منتظر میمونی که بهت ...

لطفا تجربه تلخ خودتو به زندگی بفیه تعمیم نده

اگر شما مرد واقعیه نداری دلیل بر این نیس که وجود نداره

معلم👩🏻‍🏫💚_مزین به آیین یکتا پرستی🌍_محب استاد شهریار❤

خب شاید همسر شما اینطوره!!؟؟ من مردای بادرک و شعور زیادی دیدم

کسی با مرد و زن بی درک و شعور که ازدواج نمیکنه؟؟؟؟ میکنه؟؟؟؟

درک و شعور شرط اولیه ازدواجه....

میگم نیاز عاطفی و چسبندگی روحی نداشته باش

فکر نکن یک مرد میاد سوار بر اسب سفید که نیازهای تو رو برطرف کنه

2810