2777
2789
عنوان

بچه ها تاثیر لاغری تو چهره

204 بازدید | 19 پست

بچه ها من فعلا رژیمم وزنمم تا حالا بالای 120 شده متاسفانه خیلی اذیت شدم تصمیم گرفتم خودمو لاغر کنم و تا 5 ماه دیگه باربی بشمم 😍بچه ها سوالم اینه من خب تعریف از خود نباشه صورتم خوشگله ولی شما تصور کن وزنت 120 باشه خب صورتم خیلییییی تپل شده نسبت به قبلا ولی با این حال چشمام معمولیه ولی برای صورتم ولی اگه با چشمای یکی که صورت لاغری داره مقایسه کنید خب درشت تره و اینکه بینیم الان برای صورتم خوبه من دوسش دارم فقط گوشتیه پره هاش سوراخش کوچیکه و فقط دوست دارم چربی هاش آب شه یکمی ولی همین فرم بمونه میخواستم بدونم آیا بعد از لاغری امکان لاغرتر شدن بینی های گوشتی... وجود داره؟ چون بینیم هیچ قوزی و برآمدگی و چیزی هم نداره 

برای کوچیک کردن بینی گوشتی یه دستور العمل هس اگه مسخره نمیکنی بگم😂

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرم بینیم رو دوست دارم فقط دلم میخواد چربی هاش یکمی آب شه و استخونی شه

بینی گوشتی از غضروف بیشتری تشکیل شده و ربطی آنچنانی به لاغری نداره ... ماهایی که بینی گوشتی داریم با لاغر شدن بینیمون بیشتر به چشم میاد چون صورتمون لاغر میشه 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

زنجبیل و سرکه و سیب و خمیر دندون 🤣اگه اینه که انجام دادم تاثیرشم واقعا دیدم ولی ولش کردم چون دائمی نیست حالا اگه شما روش دیگه ای دارید بگید 

زنجبیل و سرکه و سیب و خمیر دندون 🤣اگه اینه که انجام دادم تاثیرشم واقعا دیدم ولی ولش کردم چون دائمی ...

نه همین بود🤣🤣

حالا من بینیم قوز داره چه کنم🥲جزعمل راهی نیس که هم میترسم هم پولش سنگینه

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
نه همین بود🤣🤣حالا من بینیم قوز داره چه کنم🥲جزعمل راهی نیس که هم میترسم هم پولش سنگینه

اگه میخوای عمل کنی حتمااا دکتر خوبی پیدا کن نمونه کاراش رو ببین حتما قبلش منم دلم میخواد عمل کنم ولی میترسم چون دماغم گوشتیه زشت بشه خوکی بشه 🤦🏻‍♀️

اگه میخوای عمل کنی حتمااا دکتر خوبی پیدا کن نمونه کاراش رو ببین حتما قبلش منم دلم میخواد عمل کنم ولی ...

منم میترسم عمل کنم ازاینی ک هست بدترشه🤣

اگ ۱۲۰ کیلو هستی بنظرت با رژیم میتونی لاغر شی .اگ به وزن ۷۰ برسی صورتت انگار یه آدم دیگ شده چون خالم رو دیدم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بگو.

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

بگو.

زنجبیل خمیردندون بااب یاسرکه یکم ترکیب میکنی میزاری روی بینی

یکم میسوزه ولی اب میکنه دماغ گوشتی رو

2810