2777
2789
عنوان

پریود شدم بهم توجه نکرد

590 بازدید | 90 پست

بچها من باز صدمیه ک شاید بهش گفتم من پریود ک میشم نیاز به توجه خیلی خیلی زیاد دارم به من توجه کن بهانه نده دستم من دست خودم نیست 

اپروز سر صبح توی یک شرتیط بدیدپریود شدم ووکلی درد کشیدم اومدم خونه ام بهش گفتم ک‌پریود شدم و حالم بده دل دردم و اینا 

باز مثل گاودبرخورد کرد!!! به جای اینکه چارتا جمله عاشقانه و محبت امیز بگه  برگشت گفت خب مسکن بخور گفتم مسکن جلوشو میبنده گفت خب دمنوش بخور! گفتم باشه همینو گفت وورفت!!! انتظار واکنش بیشتری داشتم 

وای خودمم میدونم تا حدوودی بهانه گیر شدم ولی اونم بهانه میده دستم اخه

😖😭 دوست دارم باهاش دعوا کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همش بخاطر پریوده ولیی خداوکیلی پریود میشیم هاری ک نمیگیریم اینکارا چیه خب چقدر حرف عاشقانه بزنه ؟؟حالا فوقش دعواش میکنی  سبک میشی

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ببخشید ولی چقد لوس

یعنی واقعا من بهش گفتم ک اره فلانجا پریود شدم نمیخواست بپرسه از فلانجا توی این سرما با چی برگشتی خونه!؟ 

همین ی سوالو نمیتونست بکنه! در کل انگار ک هیچ اهمیتی نداشت ک من کجا بودم و چه کردم رو اعصابم رفت

2810