2777
2789
عنوان

میخوام‌ نماز بخونم بلد نیستم لطفا بگین چجوری شروع کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست
هیچکس حق قضاوت نداره یعنی چی!!!یه غسلی بود فی ازمنه مازمنه دقیق یادم رفته غسلای که یادت نمیاد یا رو ...

عزیزم مافے الضمہ یعنے هرچےبہ گردنم هست

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگل کن که با جزئیات ببینی التماس دعا دوست عزیزمراستی موقع غسل بعد اینکه گفتی مثلا غسل حیض میکنم بگو ...

نیت "ما فی الضمه" میشه هرچی غسل به گردنم هست

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مراحل اصلی غسل عبارت است از:

1- نیت؛ گفتن نیت به صورت کلامی در زمان انجام غسل ، واجب نیست ، بلکه همین ‏قدر که قلباً به نیت انجام غسل به حمام می روید و نیت شما انجام چه غسلی است، کفایت می‏کند ، همچنین برای شستن هر قسمتی از بدن نیاز به گفتن نیت مجدد نیست.

2- بعد از نیت سر و گردن را به قصد غسل بشویید.

3- بعد تمام طرف راست بدن تا کف پا و سپس تمام طرف چپ را بشویید و برای آن که اطمینان پیدا کنید که تمام طرف راست شسته شده است کمی از نیمه چپ را به همراه طرف راست و کمی از نیمه راست را به همراه نیمه چپ بدن بشویید.

نیت "ما فی الضمه" میشه هرچی غسل به گردنم هست

درسته عزیزم ولی مستحبی هارو شامل نمیشه وقتی اینجوری میگی.

اگه مثلا ی تایمی بری که غسلی مثل غسل جمعه داشته باشه شما حواست نباشه وقتی اینو میگی ثواب اونم میبری