2777
2789
عنوان

چشماتو ببند و تصور کن

77 بازدید | 10 پست

چشماتو ببند و تصور کن از مدرسه خسته و گرسنه تو راه خونه‌ای 

تو کوچه بوی کتلت پیچیده،خدا خدا می‌کنی این بو از خونه خودتون باشه 

می‌رسی خونه و بله! مامان لبخند می‌زنه و میگه تا دستو روتو بشوری غذا آماده میشه 

طاقت نمیاری و میری کنار گاز شاید یه تیکه کتلت کوچیک نصیبت بشه 

مامان صبورانه کتلت‌ها رو با دستاش شکل میده باخودت فکر می‌کنی شاید هیچ وقت نتونی کتلت درست کنی چون امکان نداره بتونی تا این حد دستت رو به روغن داغ نزدیک کنی 

اون تیکه کوچیکه که مخصوص خودته رو ز مامان می‌گیری و میگی 

راستی مامان خانوممون گفت از شنبه به جای مداد با خودکار مشقاتونو   بنویسین...

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔

و مامان میگه اگه الآن کتلت بخوری سر سفره از سهمت کم میکنما 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدر از لباس مدرسه بدم میومد و چندشم میشد ک اصلا تصور خوبی از مدرسه ندارمحس میکنم همش بو گند میگ ...

فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که از مدرسه خوشش بیاد😂ولی تمام روزایی که تو مدرسه گذروندیم همش شده خاطره ی خوب😢روزای خوبی که دیگه برنمیگرده

حالا تصور بکن اینارو تجربه کردی و یهو همه چیز عوض میشه، به جای مادرمهربونت یکی دیگه میاد و وقتی از مدرسه برمیگردی با اخم نگات کنه، سر سفره لقمه هاتو بشمره، برای اینکه راحت باشی میری اتاقت غذا میخوری، همیشه صدای غر زدن و فحش دادنشو از پشت در میشنوی، دوست داری زود فردا بشه تا بری مدرسه و خونه نباشی و خیلی چیزای دیگه...... 🥲

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
حالا تصور بکن اینارو تجربه کردی و یهو همه چیز عوض میشه، به جای مادرمهربونت یکی دیگه میاد و وقتی از م ...

الهیییی برگردممم عزیزم،خیلی ناراحت شدم😢