2777
2789
عنوان

درس براتون اولویت داره یا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با بچه و زندگی نمیشهاونم ارشد و دکتری که همش تحقیق و مقاله نویسی و پایان نامه هست

چرا عزیزم میشه 

طبق تجربه گفتم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

اونموقع ازدواج میکنم و درسمم میخونم

وقتی درسم کامل تموم شد به بچه فکر میکنم

اینجور وقتا انتخاب یه شریک همراه و همفکر خیلی مهمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
موقعیت ازدواج ازدست ندی، بعدا پشیمون بشی، الان تحریک میکنن فقط درس، چندسال بعد شاید این موقعیت اگرخو ...

کجای کیسی که گفت خوبه که از دست نده؟

همه باتوجه به شرایط کیس گفتن درس اگه شماهم میخوندی درست احتمالا هم نظر بودی

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من برای خودم نپرسیدماین شرایط برای دخترعموم پیش اومده

شمای نوعی

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
من کارشناسی دارم 27 سالمه. خواستگار با شرایط خوب نیومده . معدل الف نبودم ولی معدل کارشناسیم 17 و خور ...

معدل ۱۷ و خورده ای الف هست دیگه، باریکلا

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

نه الف نبودم که

بالای ۱۷ الفه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم

نه الف نبودم که

الان شاغلین؟ 

2810