منظورم وقتی هست که لیسانس تون رو گرفته باشید و دانشگاه رو رفته باشین*شاغل هم باشین*بین ۲۵ تا ۳۰ سالتونه،فرض کنین دانشجوی خیلی درس خون و بااستعدادی هم باشین و همیشه معدل الف. تو این شرایط دوس دارین ارشد بخونید یا بر فرض اگر ارشد هم تموم کرده باشین برین سراغ دکتری ؟؟
براتون یه خواستگار معمولی هم میاد که ۵۰ درصد معیاراتون رو داره و میگه دوس نداره ادامه تحصیل بدین و میخواد بلافاصله بچه دار شین. چه میکنین؟
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
حالا کاری به خواستگار و شرایطش ندارم اما درس خوندن توی این سنی که گفتی منافاتی با ازدواج نداره از نظ ...
با بچه و زندگی نمیشه
اونم ارشد و دکتری که همش تحقیق و مقاله نویسی و پایان نامه هست
در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با بچه و زندگی نمیشهاونم ارشد و دکتری که همش تحقیق و مقاله نویسی و پایان نامه هست
من ارشد یکی داشتم
الان با دوتا دکتری میخونم.
مهم همراه خوب داشتن هست
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
من ارشد یکی داشتمالان با دوتا دکتری میخونم.مهم همراه خوب داشتن هست
افرین بهتون
من به شخصه نمیتونم ادم تک بعدی هستم
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
البته من تا ۲۵ احتمالا دانشگاهم تمومه بعدا برای تخصص وقت هست😶
من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
موقعیت ازدواج ازدست ندی، بعدا پشیمون بشی، الان تحریک میکنن فقط درس، چندسال بعد شاید این موقعیت اگرخو ...
خواستگار دخترعموم هست
تاپیک راجع به خودم نیست
البته خواستگاره اش دهن سوزی هم نیست همچین