2777
2789

دوستان کسی دکتر خوب سراغ داره واسه سزارین که تو بیمارستان ویزیت کنه و زیرمیزی نگیره ؟

من زایمان دومم هست و سزارین اجباری هستم اما دکترم ده میلیون دستمزد میگیره واسه منی که سزارین دوم هستم این پول زور داره 

اگر دکتر خوبی تو هر بیمارستان میشناسید بهم معرفی کنید؟

اسم دکتر و بیمارستان؟

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
همه دکترازیرمیزی میگیرن مگ اینک بری بیمارستان دولتی وقتی دردت گرفت تاسزارینت کنن

واقعا نامردیه بخاطر سزارین اجباری ده تومن بدم. خوب همون رو می‌زارم رو پول بیمارستانم خواستم تو تهران ببینم دکتری هست که زیر میزی نگیره . نهایت باید برم یکی از بیمارستانهای خصوصی تو کلینیک هاشون تشکیل پرونده بدم که بدون دستمزد پیش دکتر های خودشون سزارین بشم اما نگرانم دکتر بد در بیاد و خوب بخیه نکنه 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا نامردیه بخاطر سزارین اجباری ده تومن بدم. خوب همون رو می‌زارم رو پول بیمارستانم خواستم تو تهران ...

دکترخوب خیلی مهمه دکترمنم رب سکه میگیره بیمارستانیم ک زایمان میکنه خصوصیه اصلا دولتی نیسش منم مجبورم بدم پیشش