2777
2789
عنوان

سالگرد بله برون و من قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اون پیامو نده،ب جای قهر هم کیک کوچولو بخر بذار رو میز شمعاشو روشن کن لباس خوب بپوش بلکم بفهمه سالگرد عقدتون بیاد جلو😐

اینم انجام ندادی بهش زنگ بزن بگو بیا بریم فلان کافه یا هر وقت اومد خونه بگو لازم حرف بزنیم کامل حساتو بدون کنایه بهش بزن و...

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
2805

چقد از مردهایی که قهر میکنن متنفرم

من همیشه به نامزدم میگم اگه از چیزی ناراحته درمیون بذاره حلش کنیم نه اینکه قهر باشه

شماهم نذار با این بچه بازی ها زندگیت خراب شه هرچه سریعتر به فکر راه حل باشه همچین مردایی فکراشون بچه گونس

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙
اره واقعا تازه اخلاق هم نداره من نمی‌دونم چرا دیوونه بازی در میارم دلم میخاد درست کنم 🤦🏼‍♀️

منم مثل توهم خواهر امید به اینکه درست بشه ...

تو دوستی تو بله برون می‌دیدم کار نمیکنه ولی باز مثل احمق ها باهاش عقد کردم 

الان اومدیم خونه خودمون 

خرج مونو مامانم میده 

صبح تا شب بیرونه 

سرکار نمیره 

یا بره ماهی یه هفته می‌ره بقیه اش در حال ولگردی 

توروخدا خوب فکراتو بکن با پسری که عرضه کار کردن نداره عقد نکن که مثل من بدبخت میشی 

اصلا شرایطمون یجوریه ک دیدار حضوری نداریم

پس ی ساعت مشخص کن ک میدونی میتونه یا پیام بده بگو ی فلان ساعت من میتونم تو کی میتونی ک بحرفیم؟باااید امروز حرف بزنیم 

ببین سکوت و قهر فقط باعث میشه روزاتون الکی بره همین

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
منم مثل توهم خواهر امید به اینکه درست بشه ...تو دوستی تو بله برون می‌دیدم کار نمیکنه ولی باز مثل احم ...

وای همش رفیق بازی هم میکنهههه خاک ب سرم واقعا دیوونم زودتر باید تمومش کنم 

2810