2777
2789

خیلیی دوس دارم بدونم چ تکینیکی بکار میبرن ک خانواده شوهر یا حالا هرکس باهاش رودروایستی دارن 

خودتون یا اطرافیانتون؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعادل نگهدار.زیاد جلف بازی شوخی نداشته باش.اونوقت میگن طرف ی تختش کمه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
2805

زنداییم همینجوریه 

بخاطر اینه که زیاد صمیمی و خودمونی نمیشه اصلا 

الان ۱۵ ساله که عروس خانواده مادریم شده ولی حتی یکبار هم  مامانمو با خاله هام با اسم تنها صدا نکرده و نمیکنه 

خواهرشوهراشو با اسمشون+خانم و برادرشوهراشو اسم+آقا صدا میکنه 

مثلا اینجوری نیس جوک و لطیفه تعریف کنه و بگو بخند راه بندازه و...

زیاد رفت و آمد نمیکنه و دوست نداره کسی بره خونه اش 

زنداییم همینجوریه بخاطر اینه که زیاد صمیمی و خودمونی نمیشه اصلا الان ۱۵ ساله که عروس خانواده مادریم ...

اینم اضاف کنم که بعضی وقتا یه کار کوچیک که انجام میده با لبخند و طعنه منت میذاره همین باعث میشه دفعات بعدی درخواستی ازش نداشته باشی 

البته من برخورد اینجوری نمی پسندم 

اینم اضاف کنم که بعضی وقتا یه کار کوچیک که انجام میده با لبخند و طعنه منت میذاره همین باعث میشه دفعا ...

چطوری مثلا؟؟؟  

مثال میزنی یک موضوع رو 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
چطوری مثلا؟؟؟ مثال میزنی یک موضوع رو

زنداییم کادر درمانه بعد مامان بزرگم مریض بود  خاله ام بهش زنگ زد گفت میشه لطفا بیای آمپول مامان رو بزنی ؟

(تو یه ساختمون هستن)

بعد زنداییم اومد آمپول و زد 

برگشت به خاله ام گف من امشب ساعت ۸ میخواستم بخوابم دخترم گفته ماامان این موقع شب خیلی زوده واسه خوابیدن بعد گف من یه شب میخواستم زود بخوابم که فلانی خانم (همین خاله ام )نذاشت 

تمام این حرفاشم با لبخند  و روی خوش میگفت