2777
2789
عنوان

بهم گفت شوهر نمیخوای❓ 😂

371 بازدید | 27 پست

امروز با یکی از اینترنامون سر صحبت باز شد 

اینجوری شروع شد که مانتوم رنگ زرشکیه داشتم میرفتم وسط راهرو بهم گفت in red شدی منم نفهمیدم منظورش چیه گفتم اره این رنگو دوست دارم بهم میاد گفت نه این یه اصطلاحه یعنی کسی که خیلی بدهکاره منم خواستم یه جواب سربالا و الکی بدم گفتم خب اره خیلی بدهکارم ماهی ۲۰ میلیون قسط میدم (حالا الکی میگفتما😂) گفت اووووو چه خبره ۲۰ تومن مگه چقدر درامد داری که ۲۰ میلیونش قسط میدی نکنه خلافکاری😂 اگه خلافه به منم یاد بده من پایه هر خلافی هستم 

ادامه ش پست بعد

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

همون موقع رزیدنت از دور صدامون میشنید خطاب به اینترن گفت چکار به بچه داری به خلاف میکشونیش؟ اینترن بهش گفت خانم دکتر ببین همین بچه ۲۰ میلیون فقط قسط میده دیگه فکر کن چقدر درامد داره بعد رزیدنت گفت نه نمیشناسیش تدریس زبان میکنه انگلیسیش فوله فرانسوی و آلمانی و اسپانیایی هم هم بلده اینترن هم انگار دود از سرش بلند شده بود بهم گفت اوووو بمب استعدادی پس 😂 شوهر نمیخوای؟ عاشقت شدم توی یه نگاه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
فرانسوی المانی اسپانیایی واقعا بلدی یا شوخی میکرد

اسپانیایی دوران دلیرستانم خوندم

فرانسوی بعد کنکورم شروع کردم

آلمانی دو سالیه که میخونم

2810