دوستان من دو سال پیش عمل بلفروپلاستی پلک بالا انجام دادم . اصرار داشتم به صورت گربه ای انجام نشه چون دیده بودم بخیه بلفاروی گربه ای تا کناره ی خارجی ابروها امتداد پیدا می کنه . اما دکتر روز عمل با چنان موضع عاقل اندر سفیهی منو متقاعد کرد که لازمه و اصلا جای بخیه نمی مونه . قابل توجهتون که من توی یکی از کلینیک های معروف تهران کارمو انجام دادم و دو سال پیش حدود پانزده میلیون تومن پرداخت کردم . اول اینکه بدون درد بودن این عمل کاملا دروغه . چون بیهوش نمیشین تمام مراحل بیحسی براتون دردناک و ترسناکه . بعدش هم صدای برش پوست ، سوزوندن چربی ها ، پاک کردنهای مداوم خون پروسه عمل رو واقعا سخت و تحمل ناپذیر می کنه . تازه من واقعا ادم پوست کلفتی ام . اولش کاملا راضی هستین چون خواسته تون اجرا شده و ظاهرتون تغییر کرده اما بعد از رفتن کبودیها و تورم متوجه شدم که فاصله ابرو و چشمم بسیار کم شده و حالت خسته و خمار به چشمام داده . چشمها گود و ریز میشه و چهره تون کلا تغییر می کنه . من الان هم بعنوان یک کیث موفق بلفارو دارم براتون تاپیک میذارم چون می بینم اکثریت از تابه تا شدن و نابهنجاریها میگن . اما من نتیجه عملم بد نبود ولی چهره قبل از عملم واقعاااا زیباتر بود . ضمن اینکه وقتی میرم ارایشگاه برای کارهای چشم و ابرو همه میگن چقدررر دکتره برات برش و بخیه زده . شاید از دور معلوم نباشه اما خودتون هر روز تو آینه با بخیه ها درگیرید . افتادگی ابروهامو شاید میشد با عمل لیفت پیشانی و شقیقه برطرف کرد . در کل عمل بلفاروپلاستی اونم از نوع گربه ای رو به دشمنم هم پیشنهاد نمیدم چون قطعا پشیمون میشه از کاری که کرده. سوالی داشتید در خدمتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلا چشمام خیلی هوشیار و باهوش به نظر میرسید ولی الان انگار خوابم میاد همه ش . در هر حال من گفتم که مورد بلفاروی من موفق به نظر میرسه ولی ایرادات و چیزهایی که باهاشون درگیر خواهید شد رو بهتون میگم که مثل من بعدا دلتون برای قیافه قبلی تنگ نشه
خیلی ممنونم ازت عزیزم . اینارو گفتم شاید کسی بعدا مث من پشیمون بشه از قبل بدونه با چی قراره روبرو باشه . چون جای بخیه ها هر چقدر هم خوب زده بشه از نزدیک قابل رویته